У Чернівцях поліція провела низку обшуків у офісах охоронної фірми

У Чернівцях поліція провела низку обшуків у офісах охоронної фірми

13.03.2018, 21:05

Працівники фірми підозрюються у побитті групи осіб з нанесенням тяжких тілесних ушкоджень.

Інцидент стався на початку лютого цього року. За результатами проведених оперативно-розшукових дій, працівники поліції встановили, що на одній із автозаправок на околиці Чернівців вночі 3-го лютого виникла суперечка між групою молодих людей і персоналом. Для вирішення конфлікту останні викликали співробітників охоронної фірми. Поспілкувавшись з агресивними клієнтами АЗС, охоронці поїхали з місця події так і не вирішивши суперечки.

 Вже хвилин за тридцять на автозаправну станцію приїхали четверо чоловіків у цивільному одязі. Оглянувши відвідувачів, молодики з дерев’яними битами та металевими кийками накинулися на компанію, яку напередодні намагалися заспокоїти працівники охоронної фірми. Один з потерпілих намагався втекти, однак зловмисники наздогнали його, повалили на землю та з особливою жорстокістю побили чоловіка. Наостанок один з нападників наніс йому два удари ножем, завдавши своїй жертві проникаючого поранення грудей. Також з тілесними ушкодженнями різного ступеню тяжкості до медиків звернулися й інші потерпілі.

 За даним фактом слідчі відкрили кримінальні провадження за частиною 1 статті 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) та частиною 4 статті 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України.

 В ході проведених слідчо-розшукових заходів, працівники поліції встановили всіх фігурантів інциденту, а також отримали докази причетності нападників до охоронної фірми, що обслуговує вказану АЗС. 12 березня оперативники обласного Управління карного розшуку затримали на Київщині зловмисника, котрий завдав потерпілому ножових поранень і переховувався від органів досудового розслідування. Затриманого доставлено до Чернівців і поміщено до ізолятору тимчасового тримання. На даний час вирішується питання щодо обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

 Сьогодні, 13 березня, в рамках даних кримінальних проваджень працівники Управління карного розшуку, Слідчого управління та спецпідрозділу «КОРД» під час спільної спецоперації провели близько десятка санкціонованих обшуків за адресами проживання нападників, у офісах охоронної фірми тощо. Усі виявлені докази правоохоронці вилучили та направили на відповідні експертизи.

 Наразі триває досудове розслідування, поліція перевіряє роль кожного з учасників злочину та їх міру вини у вчиненні даних кримінальних правопорушень. Зловмисникам загрожує до восьми років позбавлення волі.

Матеріал з відео з місця злочину за посиланням https://youtu.be/gKQDZ-TUSQE

 Відділ комунікації ГУНП в Чернівецькій області
1


КОМЕНТАРІ (1)

Предлагаю репост своего комментария - 

         Хочу ещё раз акцентировать внимание на том, что беспредел совершают не только "ТИГРята", а и их "коллеги" с других охранных агенств (частных и государственных). Надо говорить честно и прямо - владельцы (хозяева-учредители) всех этих банд-формирований набирают в свои команды отъявленных беспредельщиков, нередко бывших зеков, а также, проштрафившихся, а значит уволенных  сотрудников правоохранительных органов (бывших ментов, беркутовцев, грифоновцев и др.) с садисткими наклонностями, плюющими на Право и Закон! Главное - ЭТО МОЩНАЯ БИОМАССА С НУЛЕВЫМИ ИНТЕЛЛЕКТУАЛЬНЫМИ СПОСОБНОСТЯМИ, ГОТОВАЯ ЗА ХОРОШИЕ БАБКИ И ХОРОШЕЕ ПРИКРЫТИЕ со стороны тех же ментов-полицейских, включая патрульных полицейских (своих не трогают!) НА АБСОЛЮТНОЕ ПОТУРАНИЕ ПРАВ и СВОБОД ГРАЖДАН!!! 

 

      По Украине уже зафиксировано сотни разной тяжести правонарушений (административных и уголовных) этими недочеловеками ( в супермаркетах, банках, учреждениях независимо от статуса, в органах власти разных уровней, просто на улицах и т.п.). 

... "Підрозділ швидкого реагування "Тигр" - це охоронна фірма, яка була заснована у Чернівцях у січні 2012 року. Колектив підрозділу складається з колишніх співробітників спецпідрозділів та спортсменів

      По моей деятельности (я правозащитник) и провожу расследования по правонарушениям представителей органов власти, включая бывших и сегодняшних "ментов" любых подразделений. Могу смело утверждать, что так называемые охранные агенства (независимо от статуса) - ЭТО СБОРИЩА НЕГРАМОТНЫХ КАЧКОВ, СЧИТАЮЩИХ СЕБЯ СТОЯЩИМИ НАД ПЕРЕСІЧНИМИ ГРОМАДЯНАМИ!!! Именно по этой причине они либо сами увольняются из государственных органов правопорядка, либо "их уходят" (увольняют) за системное  превышение должностных полномочий. Это и есть те НЕВЕЖИ- садисты, которые кроме силы ("Колектив підрозділу складається з колишніх співробітників спецпідрозділів та спортсменів") НИЧЕГО НЕ УМЕЮТ И НЕ ОЧЕНЬ-ТО ХОТЯТ УМЕТЬ (НАУЧИТЬСЯ)! Они во время проведения следственных действий (первых и дополнительных, а также перекрёстных допросов, следственных экспериментов и т.д.) так и заявляют - (с гордостью!) А ЗАЧЕМ НАМ ЭТО НУЖНО?! ПОСМОТРИТЕ НА НАС (НАКАЧАННЫХ)... МЫ НЕ НУЖДАЕМСЯ В ЧЬИХ-ТО НАЗИДАНИЯХ И ПОМОЩИ. ПЛЕВАТЬ НА ЗАКОНЫ! НАМ ВСЁ МОЖНО!!!

 

        ТИПИЧНЫЕ ТИТУШКИ-БЕСПРЕДЕЛЬЩИКИ!!!!!

  Геннадий Геков, независимый гражданский активист, правозащитник. Буковинський громадянин ХХI ст., Академія громадянина, журналист.

 

095-474-37-54    

avatar

Геннадий Геков

13 березня 2018 23:44