У Чернівцях погрожують тим, хто проти регіоналів (+ВІДЕО)

У Чернівцях погрожують тим, хто проти регіоналів (+ВІДЕО)

23.10.2015, 00:04

Уже кілька днів вулицями Чернівців курсує автомобіль, який закликає людей не голосувати за "тушок" і представників старої влади. Активісти-ініціатори заходу кажуть, що правил передвиборної агітації не порушують, а лише інформують містян. Розповіли також, що після початку акції невідомі погрожували водію спалити автомобіль, через що інформаційний стенд сьогодні перемістили на іншу машину. 

- Чернівчан дурять. Дурять соціальними квитками. Дурять пенсіонерів немічних. Ми маємо показати, хто дурить. Коли ми розпочали акцію, почали погрожувати водію автомобіля. Погрожували багато. І йому спалити машину, і фізично погрожували. Це наш конституційний обов’язок - сказати правду чернівчанам. Адже багато хто забув про цю правду, - наголосив Сергій Лазарев, ініціатор інформаційної акції, громадський активіст.

Джерело: ТВА

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вулицями Чернівців курсує автомобіль, який застерігає мешканців від регіоналів і тушок, що рвуться до влади

1


КОМЕНТАРІ (7)

нешановний пан Лазарев , в якій статі Констітуції прописано , що требо плямувати регионалівцями людей , які не мали до того відношення .

avatar

Сам

22 жовтня 2015 21:15

А он вообще Конституцию читал , нет он вообще читать умеет .

avatar

Вижу

22 жовтня 2015 21:17

лазарев как человек говно. ВОР ! ОН УКРАЛ ЗЕМЛЮ У ЧЕРНОВЧАН ПОД РЫНОК ДОБРОБУТ из банды яценюка

avatar

ПРАВДА

22 жовтня 2015 21:21

НА МАШИНЕ ИМЕНА ТЕХ КТО БОРОЛСЯ ЗА СПРАВЕДЛИВОСТЬ И ПЫТАЛСЯ ВЕРНУТЬ УКРАДЕННУЮ РЫНКОМ ДОБРОБУТ ЗЕМЛЮ В КОММУНАЛЬНУЮ СОБСТВЕННОСТЬ!!!

ЛАЗАРЕВ ЗАЩИЩАЕТ СВОЙ КАРМАН И ИНТЕРЕСЫ КЛАНА ЯЦЕНЮКА!!!

ЛАЗАРЕВ ПОДОНОК

avatar

!!!

22 жовтня 2015 21:24

Злякались нешановні продажні тушки Чинуш, Чесанов, Гаєвска, Кедь? Злякались регіонали Михайлішин і Продан? На машині все чиста правда, от ви і біситесь.

avatar

Кирило

22 жовтня 2015 21:25

Там есчо есть мега-матёрый жополиз билык,от то редкосная плесень.

avatar

23 жовтня 2015 09:39

Не нервуйтесь рігіАнали!   Рейтинг куплений грошима та брехнею треба поставити на місце, а місце рейтингу банди фірташа - 0!

avatar

Сам на сам

23 жовтня 2015 21:30