У Чернівцях точиться кулуарна війна за крісло начальника обласної міліції?

У Чернівцях точиться кулуарна війна за крісло начальника обласної міліції?

03.05.2014, 14:16

В пятницу, 2 мая, с 14:00 до 15:00 на Центральной площади г. Черновцы состоялось (почему-то, неизвестное для загалу!), так называемое, обсуждение одного из претендентов на должность начальника Черновицкого УВД. Не все знают, что по приказу министра МВД Украины Авакова все назначенные начальники областных УВД снова стали В. О. (из-за скандалов в регионах) и с 28.04.14 в каждой области был объявлен конкурс на вакансию начальника местной милиции.

Всё происходило почти кулуарно (без широкого участия общественности, но с участием заинтересованных лиц – Правого сектора, Самообороны, "Народного совета", представителей ГР при Черновицком УВД и для массовки отдельных заинтересованных граждан-черновчан), а с другой стороны, достаточно агресивно по отношению к очередному желающему усесться во властное ментовское кресло. Всех присутствующих было около 80 человек.

А теперь в деталях. Незапланированным претендентом на шефа Буковинской милиции оказался Лавренюк Юрий Фёдорович из Хмельницка, п-полковник милиции в отставке, долгое время проработавший оперуполномоченным в УВД хмельницкой области. Сегодня является одним из членов управления Всеукраинской общественной организации по борьбе с коррупцией и организованной преступностью (ВГОВСКОЗ), связанную с комитетом Верховного Совета с тем же названием. В Черновцах его представляли двое коллег из указанной общественной организации – Олар В. В. и Максим.



Почему не было широкого публичного оповещения накануне про данное "обсуждение", но, вместе с тем, о нём заранее знали заинтересованные лица, для меня так и осталось загадкой?!

Почему так агрессивно были настроены присутствующие на Центральной площади (за исключением случайных зевак)?! У меня сложилось такое впечатление, что всё было подстроено, таким образом, чтобы запугать пришельца (Лавренюка) и отказаться от участия в конкурсе?!

Геннадий Геков. Независимый гражданский активист, правозащитник, журналист-детектив

Довідково: 

30 квітня під керівництвом голови Чернівецької обласної державної адміністрації Романа Ванзуряка пройшли громадські обговорення діяльності управління Міністерства внутрішніх справ України в Чернівецькій області. Під час вступного слова Роман Ванзуряк зауважив, що в цей складний для України час в області не допущено значного підвищення рівня злочинності саме завдяки належній роботі міліції нашого краю разом із громадськими організаціями, які активно долучаються до численних контрольних заходів.

«Від того, наскільки ефективною та результативною буде робота підрозділів управління МВС у значній мірі буде залежати рівень безпеки громадянського суспільства та кожної буковинської сім’ї зокрема, - наголосив очільник краю».

Було відзначено, що за 4 місяці роботу правоохоронців краю оцінено позитивно і на загальнодержавному рівні область займає друге місце.

Представники громадськості висловили свої побажання та пропозиції та підтвердили, що й надалі співпрацюватимуть з правоохоронцями краю, зокрема, через Громадську раду, яка створена при УМВС у Чернівецькій області.

29 квітня відбулося чергове засідання Громадської ради  при УМВС у Чернівецькій області. Громадську раду очолив Г.Пишний.  

1


КОМЕНТАРІ (17)

Букньюз, не позортесь, не майте справу з Гековим - провокатором - маніпулятором.

avatar

Дрінь

03 травня 2014 11:42

я лише баку "буковинську сотню кулявлоб" ЯКОГО ХУЯ ЦІ ПІДАРИ ВСЮДИ ЛІЗУТЬ? ПІЗДИТИ ЦИХ ПІДАРІВ ТРЕБА

а цей геков Є КУРВА КГБіста федорука і кулявлоба ТВАРЬ ЯКОГО ПІЗДИТИ ТРЕБА

avatar

ЧЕРНІВЧАНИН,АНДРІЙ

03 травня 2014 11:53

голосочок трісеться ,чуєш жим-жим очка?

avatar

продажній шльондрі гекову

03 травня 2014 11:54

Хто може відео спростувати??? Там претендент чітко каже, що претендує на місце Зінченка. Якби Геков був професійним журналістом, то не перебивав би весь час його, а запитав чому ви ретендуєте на місце гарного начальника. Щось таке. Але те, що ам кулуарно щось відбувається - доведений факт. 

avatar

До чого тут Геков?

03 травня 2014 12:17

та мені пох.... що там десь у когось відбувається В МІСТІ МАЄ БУТИ СПОКІЙ

пацани пропонує де хто зустрічатиме "кулявлобів" ПІЗДИТИ ТВАРЕЙ РЕЙДЕРІВ І КИДАЛ БЕЗ ОБГОВОРЕННЯ

ТАК ВОНО І БУДЕ!!!

avatar

Буковина

03 травня 2014 12:41

чуэш,   пацан!   ти разом с своіми пацанами краще вилизуй геморой продану і михуйлішену, адже це вони мутять в місті правакаціі, спочатку триколори малювали, зараз міліцію почали качати,  а  піздити будемо вас проданських покидьків та сепаратистів,  погано що вас лице не знаемо сцикунів інтернетівських!!!

avatar

zippo

03 травня 2014 14:38

А Василь Продан дійсно сепаратист, уже підготував хліб і сіль дляй москалів,  підставляючи свою дружину яка в УДАРІ

avatar

Леонід

03 травня 2014 14:40

zippo 03 травня 2014 14:38))) петушарня ми вам всім тварям сученим (разом з блядями "пера") геморой вилікуємо раз і на все життя

avatar

Буковина

03 травня 2014 15:04

у проданського бота криза жанру з іменами, то андрій то буковина, це на фоні маніакальноі депресіі? чи від мозилів на язику від "вилизування геморою"  файно цей бензиновий зіппо сказав:-) 

avatar

характерник

03 травня 2014 22:40

Цікава виходить ситуація, один із активних борців проти режиму Януковича, який ще недавно під час революційних подій стрибав ногами на столі у голови обласної ради Гайничеру і заставляв останнього писати заяву на звільнення, тепер сам погряз у корупції. Це я друзі про такого собі Ковальця Юру. Юра ти ж ще зовсім недавно на громадських слухання в Чернівецькій ОДА під час яких обговорювали роботу УМВС області обома руками підтримував Зінченка Валєру, а тепер  твоє прізвище стоїть в списку прізвищ під рішенням антикорупційно-люстраційної комісії ЧОО “Майдан” де вже Зінченка вимагають притягнути до кримінальної відповідальності. Доречі а чи знають про це рішення інші учасники люстраційної комісії, Любка, Терновецький, Криворучко?  Юра  за скільки золотників тебе купив Лавренюк? Що він тобі пообіцяв? Бути смотрящим за сигаретами в регіоні коли Лавренюк стане начальником УМВС? Чи може він тобі грошенят підкинув у сумі десь так 10 тисяч зелених?  Може розкажеш людям чи ти вже їх зкрисив?   

Шановно громадо може досить уже чужинців на нашій Буковинській землі? І по великому рахунку хто такий Лавренюк, що він з себе представляє? Хіба може УМВС керувати людина яка пропрацювала в міліції якихось неповні 4 роки? І то ледве допрацював так як його хотіли вигнати з міліції за хабарі, але майбутній борець з корупцією порішав питання.

avatar

Чернівецький

15 травня 2014 16:42

Да-да! І після того як Лавренюка вигнали за корупцію, він очолив структуру по боротьбі з корупцією! Це все сплєтні Зінченка який видає бажане за дійсне, чи ви всі забули хто то є!!!! Чи вам Салогор вже 2 метри кордону порішав!!! Схаменіться люди, чи все життя за пару копійок будемо підспівувати мєсним царькам і співати як при них добре жити, чи давайте переломаємо це все кумовство і братовство і дамо посторонній людині построїти все наново, не справиться то будемо гнати його до Києва а дивись і справиться то і може дихати стане легше!!!

avatar

Дмитро

15 травня 2014 23:20

 О ми з Тамарою ходимо парою. Геков і Ковалець вже і в СБУ разом, скоро в місті будуть проводити гей парад

avatar

Коля

16 травня 2014 15:08

Якщо Лавренюк так хоче бути начальником Чернівецького УВС то напевно йому б не мішало розказати хоча б свою автобіографію? Але він чомусь не розказує напевно є, що приховувати.

         Тут якийсь громадський активіст Геков розрекламував Лавренюка на всіх сайтах як підполковник міліції у відставці, цікаво б було знати думку самого Лавренюка, який на самому ділі є лейтенантом. Як можна стати підполковником за 4 роки? З Кам’янець – Подільської міліції його вигнали за хабарі, так він тепер хоче хабарі в Чернівцях брати напевно.

         Крім, того під час документування хабарницьких справ Лавренюка, вилізло, що Лавренюк полюбляє хлопців, а хлопці його.

         І ще, видно, що у Лавренюка є два ярих захисника, Геков і Ковалець, хоча  громада Чернівців і завжди була толерантною але напевно їй дуже не сподобається коли на посаді начальника УВС буде особа нетрадиційної сексуальної орієнтації, може це правда може і ні але подейкують, що Лавренюка мов магнітом манить до Гекова і Ковальця. Агов хлопці схаменіться. Не робіть з Чернівців поруганіє.

avatar

Коля

16 травня 2014 15:09

Нехай Лавренюк розкаже, як кришує одеського бізнесмена  мегашахрая Діму Маліновського (статки якого оцінюються в 100 мільйонів доларів)? Що саме пов’язує  борця з корупцією Лавренюка і шахрая Маліновського ? А пов’язує їх те, що у вересні 2012 року відносно Маліновського було порушено кримінальні справи за шахрайство та підробку документів. В двох словах Маліновський шахрайським шляхом заволодів компанією, яка в подальшому незаконно набула у власність одеський стадіон.

         Маліновського затримують в міжнародному аеропорту «Бориспіль» при спробі покинути країну та обирають міру – утримання в СІЗО протягом двох місяців.

         А далі подейкують, що саме Лавренюк допоміг Маліновському  вийти з СІЗО під заставу в розмірі 400 тисяч гривень, напевно не безплатно.

         Доречі Маліновський є близьким другом розшукуємого колишнього міністра енергетики Ставицького Едіка, підшукував останньому клієнтів для працевлаштування за певну винагороду.

         Напевно Лавренюк теж був в тємі, і тепер шукає місце собі де б пересидіти.

avatar

Борис

16 травня 2014 15:18

знаємо одне, що якщо Лавренюк любить хлопців, то значить Козак (зам Зінченка) трошки перестарався коли писав цю єрунду, по крайній мірі всі в увс знають по чиїй вказівці писалась ця лажа, по друге, давайте ще Лавренюка приміряемо до того що ві керував захватом МВС в Краматорську, тим самим ще зробими з нього сепаратиста окрім кришувальника одеського шахрая( де Лавренюк а де Одеса з її ділками))))))) ще одне можу сказати з перших уст- Зеня сцить Лавренюка тому. І його ділки пишуть цих брєдні, його служба в міліції це не показник його, спочатку розберіться а потом пишіть і це не його проблема і головна боль розказати що в нього не має 20-ти річної дочки проститутки, а проблема в тому що є Зєня, який заніс за те щоб залишитись на посаді сумашедші гроші (тільки тёща його знає скільки) і робить все щоб конкуренти залишились позаду, типу зробив з Лавренюка Ляшка))))) але ми то знаємо хто є хто і висновки робити не нам, будь лавренюк хтось лейтенант хтось генерал, нам робити висновки з яким скелетОм в шкафункцію нам жити і тим хто відробляє гроші Зєні - з якою "чистою" совістю йому жити далі!!!! Слава Україні!!!!!

avatar

Для Коли

16 травня 2014 23:55

Майте Бога в серці, який з Лавренюка Ляшко??!!! Хто має бажання привозіть  свого Зінченка до Києва ми вам влаштуємо " дебати" з Юрієм Федоровичом!!! Головне щоб ваш хапуга приїхав, а  то бути місцевим "босом" і писати всяку херню він мастак, ми йому проведем екскурсію і в Одесу в СІЗО і в Славянск, де в відмінності від нього наш шеф не боїться їздити туди по декілька разів на тиждень!!! І вцілому- лелейти свого "пупсіка" який тяжче "гаїшного" жезла в руках нічого не тримав в житті, і хай через своїх підлеглих лиє що завгодно на Лавренюка, але ви Буковинці самі ковалі свого щастя, або нещастя, Вам вирішувати свою долю, і повірте, Юрій Федорович нічого не втратить, якщо не стане начальником Буковинської міліції, він на своєму місці тут, а ось Ви, невідомо???!!!!!  Вам вирішувати, чи бути вівцями, чи пастухами!!! 

P.S. А ось Зінченку є що втрачати!!!!

avatar

За Лавренюка

17 травня 2014 00:17

А прес-служба Зінченко вже спамом займається??? Смішно читати. Зінченко щомісяця капусту на 500 000 доларів збирає. Ще й його еща кришує Калинівський ринок. Відходимо вже від цих штапів: якщо керівник, то стаж 20 років. Це страшні люди, мєнти. Керівник - це управлінець. 

avatar

ГЕТЬ МЄНТОВСКІЙ БЄСПРЄДЕЛ

22 травня 2014 19:48