У Чернівцях пікетувальники на підтримку Тимошенко зустріли колишнього однопартійця вигуками «Тушка! Тушка!»

У Чернівцях пікетувальники на підтримку Тимошенко зустріли колишнього однопартійця вигуками «Тушка! Тушка!»

23.01.2013, 20:39

Сьогодні активісти ВО «Батьківщина» знову пікетували обласну державну адміністрацію, висловлюючи підтримку акції громадянської непокори Юлії Тимошенко, - повідомили у прес-службі обласної організації партії ВО «Батьківщина».

Кілька десятків прихильників лідерки опозиції зібралися біля ОДА, аби заявити про свій протест проти незаконного ув’язнення екс-прем’єр-міністра Юлії Тимошенко та порушення прав людини в місцях позбавлення волі. Активісти озвучували все те, про що пересічні громадяни часто говорять на кухнях, але не зважуються заявляти на загал: про свавілля влади, антизаконні дії чиновників, узурпацію влади олігархами і Сім’єю Януковича, фабрикування кримінальних справ проти неугодних і фальшування доказів по них.

Від виступаючих дісталося не лише високопосадовцям, а й місцевим чиновникам. Раз-по-раз під час виступів лунало «Юлі – волю», «Ганьба губернатору!», «Папієва – геть!». Під час пікетування до приміщення облдержадміністрації зайшов один з депутатів облради, колишній член партії ВО «Батьківщина», виключений з лав партії за зраду. Пікетувальники зустріли його вигуками «Тушка! Тушка!»

Акція буде продовжена завтра, о 10 год. ВО «Батьківщина» знову пікетуватиме Будинок з левами.

1