У Чернівцях підвели підсумки  акції 'Подаруй дітям казку'

У Чернівцях підвели підсумки акції "Подаруй дітям казку"

02.01.2016, 20:10

«Ми не можемо купити дітям щастя, але ми можемо зробити їх щасливими!» - саме під цим гаслом в Чернівцях на протязі грудня проводилась акція "Подаруй дітям казку".

В рамках акції здійснювався збір речей, книг, засобів особистої гігієни, канцелярських товарів, спортивного інвентарю, іграшок та солодощів для дітей-сиріт, дітей з фізичними та розумовими вадами.

 23 грудня 2015 року організатори акції відвідали Магалянський дитячий будинок-інтернат. 

«Легко любити красивих та розумних, спробуй полюбити замурзаних та хворих», саме це гасло написано на стінах Магалянського дитячого будинку-інтернату, коли заходиш і бачиш зовсім іншу реальність, тоді розумієш всю суть цих слів. У даному будинку перебувають 60 хлопчиків та 3 дівчини з різними неврологічними захворюваннями (розумова відсталість, хвороба Дауна, дитячий церебральний параліч).

28 грудня на передодні Нового року відвідали Чернівецький обласний дитячий протитуберкульозний санаторій “Садгора“. У дитячому санаторії перебувають 160 дітей з різних сімей та районів Чернівецької області. Завдячуючи студентам Буковинського державного медичного університету, було проведено святковий концерт для дітей, подарувавши їм багато посмішок та уваги, створивши маленьку новорічну казку.

Крім зібраних речей, іграшок, книг, засобів особистої гігієни, продуктів харчування, які були передані будинкам-інтернату, також було зроблено кожному персональний солодкий подаруночок.

Дітки були надзвичайно привітні та щирі, але в погляді кожного видавався смуток та надія. Кожна дитина зраділа зустрічі з нами, з захопленням спостерігали за святковим концертом та приймали активну участь в конкурсах. Говорячи про потреби ми розуміємо, що найбільше діти потребують уваги, підтримки та любові.

Варто зазначити, що акцію "Подаруй дітям казку" підтримали не тільки в Чернівцях, речі та подарунки для дітей надсилали також з Києва та Греції.

Щиро дякуємо кожному хто долучився до благодійної акції, без Вашої допомоги, щирих намірів та відкритих сердець нам б не вдалося подарувати дітям новорічну казочку.

Нагадуємо, благодійну акцію "Подаруй дітям казку" проводила Чернівецька громадська організацією "Громадянська позиція" спільно з студентами БДМУ, Чернівецьким відділом Союзу Українок, "Ротарі клуб - Чернівці" та рекламним агентством «VIVА».

Дякуємо Вам за довіру та за віру в те, що ми разом з вами можемо робити добрі та гарні справи.

 Координатор акції Сурняк Ольга

1