У Чернівцях підрахували 100% протоколів: переміг чинний мер Олексій Каспрук (+протокол)

У Чернівцях підрахували 100% протоколів: переміг чинний мер Олексій Каспрук (+протокол)

16.11.2015, 11:07

У Чернівцях опрацьовано 100 % протоколів дільничних виборчих комісій з повторного голосування з виборів Чернівецького міського голови. Про це у Facebook інформує Чернівецька міська виборча комісія. Попередні результати наступні: Каспрук Олексій Павлович (чинний міський голова) - 64,47%, Михайлішин Віталій Михайлович - 35,53%.  

Сьогодні, 16 листопада, о 04 год. 10 хв. Чернівецька міська виборча комісія Чернівецької області на своєму засіданні встановила результати повторного голосування з виборів Чернівецького міського голови. Відповідно до протоколу Чернівецької міської виборчої комісії міським головою Чернівців обрано Каспрука Олексія Павловича.

В Чернівцях встановили результати виборів міського голови   

 Як повідомляють спостерігачі ОПОРИ, Чернівецька міська територіальна виборча комісія на підставі протоколу про підсумки голосування встановила результати виборів Чернівецького міського голови в одномандатному виборчому окрузі, згідно якого найбільшу кількість голосів виборців набрав Олексій Каспрук.

Відповідно до даних протоколу, кількість виборців, включених до списку виборців на дільницях, склала 183 964 виборців, кількість виборців, внесених до витягів із списків для голосування за місцем перебування, склала 1415
виборців, кількість виборців, які взяли участь у голосуванні, - 53 051. За Олексія Каспрука проголосувало 33 223 виборці, за Віталія Михайлішина - 18 313, кількість бюлетенів, визнаних недійсними - 1 515.

Нагадаємо, Чернівецьке представництво Громадянської мережі «ОПОРА» здійснює кампанію громадського спостереження за місцевими виборами в Чернівецькій області. Про факти, зафіксовані нашими спостерігачами можна дізнатись на сайті Чернівецького представництва Громадянської мережі ОПОРА http://oporacv.org/

1