У Чернівцях під час виборів цілодобово працюватиме прес-центр в штабі УКРОПу

У Чернівцях під час виборів цілодобово працюватиме прес-центр в штабі УКРОПу

24.10.2015, 01:35

25 жовтня, у день місцевих виборів, штаб Чернівецької обласної організації політичної партії «Українське об’єднання патріотів – УКРОП» розпочне роботу о 7-й ранку. До 18.00 вечора 26 жовтня у штабі діятиме прес-центр, куди зможуть прийти небайдужі громадяни та журналісти – всім буде надано робочий простір для якісного спостереження за ходом виборчого процесу в області та Україні загалом.

Працюватиме мобільна група швидкого реагування на порушення виборчого процесу, до складу якої входять юристи, журналісти та громадські активісти. У штабі також налагоджено цифровий зв’язок з всеукраїнською організацією політичної партії «Українське об’єднання патріотів – УКРОП» у Києві для невідкладного реагування на порушення на загальнонаціональному рівні, якщо такі виникнуть на місці.

Організацією буковинського УКРОПу буде проведено власний екзит-пол, результати якого оголосять о 20 год. 10 хв. в штабі. Запрошуються усі охочі.

Така робота штабу політичної партії «УКРОП» має на меті забезпечити прозорість виборчого процесу, запобігти порушенням законодавства та захистити вибір кожного громадянина України.

Нагадаємо, порушення виборчого процесу караються законом України.

Адреса Чернівецького обласного штабу політичної партії «Українське об’єднання патріотів – УКРОП»: м. Чернівці, вул. Шиллера 5. Контактний телефон для журналістів: 0502350680 Контактний телефон з усіх питань: 0956706750

1


КОМЕНТАРІ (1)

головне щоб пройшли "істинні патріоти"  Ткачук старий та молодий, інакше гаплик, пропаде ця партійка без цих патрійотів

avatar

Щоб на місцях прийшли патріоти

24 жовтня 2015 14:37