У Чернівцях п’яні 'мажори' посеред ночі влаштували перегони: загинув працівник 'Альтфатера' (ОНОВЛЕНО+ФОТО)

У Чернівцях п’яні "мажори" посеред ночі влаштували перегони: загинув працівник "Альтфатера" (ОНОВЛЕНО+ФОТО)

15.05.2016, 13:08

У ніч на 15 травня на вулиці Героїв Майдану у Чернівцях п’яні "мажори" влаштували перегони, які закінчились трагічно - під колесами автомобіля загинув працівник підприємства "Альтфатер".

Про це у Facebook повідомив міський голова Чернівців Олексій Каспрук.

"Неспокійна ніч. Жахлива подія на Героів Майдану. Загинув працівник "Альфатеру", який завантажував сміття. П'яні молодики влаштували перегони, які закінчилися трагічно. Щирі співчуття родині загиблого", - написав він.

Наразі подробиці трагедії не повідомляються.

Свідком трагічної події став журналіст 0372.ua.

На місці пригоди працює поліція. Як повідомили журналісту 0372.ua свідки події, автомобіль марки "Мерседес", рухаючись по вулиці Героїв Майдану "врізався" в альфатор, де працював співробітник комунального підприємства, вигружаючи сміття. Внаслідок удару робочий загинув на місці події. Через сильний удар, автівку відкинуло в електроопору, через що частина вулиці залишилася без освітлення. За попередніми даними, у салоні окрім водія, знаходився ще один пасажир (один з них потрапив у відділення реанімації), доля другого невідома. Поліція, наразі, деталі аварії не розголошує, прокоментували лише, що водій легковика "скоріш за все перебував у стані алкогольного сп’яніння" ( це встановить експертиза). Рух по вулиці Героїв Майдану перекритий з обох сторін.

Чекаємо коментарів від поліції.

Водій "Мерседеса", який цієї ночі збив насмерть працівника "Альтфатера" у Чернівцях, намагався утекти з місця пригоди після скоєного.

Про це у неділю ввечері повідомляє прес-служба патрульної поліції Чернівців.

"Сьогодні, близько опівночі, на вулиці Героїв Майдану сталась смертельна ДТП. Молоді люди, які відпочивали в одному з нічних клубів міста, вирішили влаштувати перегони.

На вулиці Героїв Майдану їхній Mercedes збив одного з вуличних прибиральників. Все це сталось на очах у іншого працівника - який виявився сином загиблого.

Охоронці порядку, які знаходились поблизу, одразу ж приїхали на місце події. Тут патрульні побачили Mercedes і хлопця, який намагався забрати з автомобіля документи і втекти.

Як стверджують очевидці - молодий чоловік і був за кермом, коли сталась трагедія. На місце подіі викликали слідчо-оперативну групу. Слідство триває", - повідомила прес-служба.

Фото: www.0372.ua

1


КОМЕНТАРІ (15)

И скорее всего они откупятся, как всегда!! Наверное богатенькие дебилы!!!

avatar

Simon

15 травня 2016 14:35

А де поліцейські були? Чому не запобігли аварії на одній з головних вулиць міста.  Коли почнемо працювати панове поліцейські?

 

avatar

Vlad

15 травня 2016 14:51

Це жах!!!! Я чула вночi цей сильний удар! Аж серце зупинилось((((

avatar

Viktoria Mokrecova

15 травня 2016 15:09

Ушльопки...

avatar

Богдан Палагнюк

15 травня 2016 15:10

Ушльопки - поліція, яка мала б патрулювати район і взагалі не допустити таких перегонів. Вони лише вдень катаються містом і штрафують за парковку, а до п'яних и гонщиків їм діла нема. Краще б на місці того бідного працівника альтфатеру була якась поліціянтка.

avatar

Irina Savkina

15 травня 2016 15:10

Не несите бред! Как можно желать смерти кому-либо? Это виноваты эти придурки, которым море по колено, потому что у них мама в Италии...

avatar

Наталья Котова

15 травня 2016 15:11

avatar

Марина Хоменко

15 травня 2016 15:24

avatar

Tatyana Klesunova

15 травня 2016 18:54

марина,ты ТП если "город полный ушлепков". ты мурорская шавка Авакова. и тебе правильно сказали- лучше бы кого то из вас мусоров придавили. Нормальные люди в мусора НЕ ИДУТ! тем болеек авакову

avatar

марине хоменко

15 травня 2016 19:18

Мусора-ушлепки,они обязаны патрулировать город,а они х...й сосут,и за всякую хрень неумную достреливаются к гражданам.Бодя прав,без вариантов.

avatar

ТТ

15 травня 2016 20:25

 Покидьки...
Бо, блядь, треба шоб вони відповідали за свої вчинки.
Інакше подібне повторюватиметься регулярно.

avatar

Rostyslav Burlaka

15 травня 2016 22:29

Потрібно ренген мозку робити тим напівпідорам , що на бушних коритах їздять. Навдягають лосінів , посідають на гниляки 10-річні ні давлять людей.

avatar

Сидор

15 травня 2016 22:31

Які ж відморозки Таня і Богдан

avatar

Сан

16 травня 2016 00:11

  Іра, не зліться, емоції не допомагають. Бажати смерть комусь - це дуже страшно. А ось великі штрафи. в*язниці - можуть допомогти. Концентрація бидла зашкалює, особливо в Чернівцях.
avatar

Serge Kurylyak

16 травня 2016 13:43

avatar

Dmytro Filipchuk

17 травня 2016 22:13