У Чернівцях невідомі підпалили автомобіль начальника Інспекції з благоустрою Сергія Обшанського

У Чернівцях невідомі підпалили автомобіль начальника Інспекції з благоустрою Сергія Обшанського

24.09.2018, 09:38

Сьогодні 24.09.2018 р., о 03:25 годині ночі, невідомі підпалили  автомобіль начальника інспекції з благоустрою Сергія Обшанського. Підпал здійснили професійно з обох сторін , у результаті загоряння вогнем пошкоджено моторний відсік , лобове скло та передню частину автомобіля.

- Дякую рятувальникам, поліції за оперативне реагування. Слава Богу ніхто не постраждав ні автомобілі які поряд, ні люди, - розповів подробиці власник авто. 

- Правоохоронці розслідують інцидент з автомобілем за статтею: Про умисне знищення майна. Поліція відкриває кримінальне провадження у зв'язку з можливим підпалом автомобіля.

- Провадження відкриють за ч. 2 ст. 194 (умисне знищення або пошкодження чужого майна , що заподіяло шкоду у великих розмірах , вчинене шляхом підпалу , вибуху або іншим загальнонебезпечним способом) Кримінального кодексу України.

- Підпал здійснили професійно з обох сторін , у результаті загоряння вогнем пошкоджено моторний відсік , лобове скло та передню частину автомобіля.

- Впевнений , що підпал машини пов'язаний із моєю професійною діяльністю на посаді начальника Інспекції з благоустрою м.Чернівці , особливо у сфері ЖКГ (на чергову сесію міської ради винесено питання про ліквідацію Інспекції з благоустрою).

- Запевняю Вас , що і надалі буду займати чітку позицію згідно чинного законодавства та викривати всі афери "ділкив" з комунальним майном Громади міста !

- Моє слово - КРЄМЄНЬ ! - запевнив Сергій Обшанськкий

Чернівчани обурюються діями негідників і висловлюють підтримку начальнику інспекції з благоустрою Сергію Обшанському.

- Дуже низько і дешево.... Знищувати майно родини( не лексус ні дорогу іномарку, а простий сімейний авто )...
Я не знаю хто це зробив, але принципова позиція керівника інспекції - в багатьох моментах зробила місто чистішим і кращим....
І насправді подібні дії -це навпаки викликає злість і зворотню агресію...
Сергій Обшанський тримайтесь! - написав у ФБ колишній депутат Чернівецької міської ради Андрій Шалєєв.

1


КОМЕНТАРІ (3)

Пане обшанський, не можна себе вести так надмінно і зверхньо, як це робите ви. Не думаю, що ваша т.зв. "бухлива діяльність" стала причиною цього. Шукайте причину у ваших стосунках з людьми...

avatar

Юрій

24 вересня 2018 10:01

Палити машини то звичайно велике паскудство. Але ніхто не повірить що це пов'язано з роботою. Ну не люблять люди бурбачню це правда, але палити нафіг нікому не треба. Завтра Лазарєв отруїться чайком в Чашці, або Ватаманюк коньяком в підвалі коло мерії, то це теж буде пов'язано з професійною діяльністю?

avatar

Та ну

24 вересня 2018 10:54

Странная какая-то месть... пиздюлей не дали,  а машину подожгли....???? может шерше ля фам.. ? Явно что-то не так.... Мужчины скорее всего настучали бы по кумполу обшанскому.... чувак, явно что-то  недоговаривает..

avatar

мутная какая-то история...

24 вересня 2018 12:16