У Чернівцях невідомі обікрали три офіси в бізнес-центрі, де працює ОБСЄ

У Чернівцях невідомі обікрали три офіси в бізнес-центрі, де працює ОБСЄ

13.12.2015, 22:29

11 грудня в бізнес-центрі, що знаходиться за адресою м. Чернівці, вул. Руська 1 А невідомі пограбували три офіси. Про це повідомив голова чернівецької міської організації політичної партії "АВТО-МАЙДАН" Сергій Качмарський.

"Спочатку до мене зателефонували, та повідомили про те, що поверхом нижче відбулось пограбування, із офісу винесли ноутбук, та попросили приїхати і перевірити, чи залишилось все на місці у нас, в громадській приймальні ЧМОПП "АВТО-МАЙДАН". Прибувши на місце я розчарувався. Зник ноутбук, на якому було багато потрібної інформації.  Грабіжники після себе навіть замкнули двері. Крім нашого було пограбовано ще два офіси.

 Велику надію покладаю на правоохоронні органи. Надіюсь вони зможуть знайти законопорушників, які скоїли цей злочин, а ті в свою чергу понесуть кримінальну відповідальність!

Та все таки хотілось би повернути ноутбук, адже на ньому дійсно знаходилась цінна інформація! Там зберігалась вся інформація про діяльність нашої партії, а також  безліч відео та фотоматеріалів на тему волонтества та благодійності (фото та відео із геріатричного пансіонату, дитячої лікарні та фотозвіти допомоги воїнам АТО)

 Я звертаюсь до зловмисників із проханням повернути ноутбук будь-яким чином назад! Хоч підкиньте його нам! Ми звичайна організація, яка намагалась бути корисною для суспільства, і на ноутбуці зберігались всі наші напрацювання! Маю надію на те, що у грабіжників прокинеться совість!" - розповідає Сергій Качмарський.

Правоохоронні органи, в свою чергу, вже розпочали вести розслідування.

1