У Чернівцях на страйк вийшла сотня людей

У Чернівцях на страйк вийшла сотня людей

13.02.2014, 14:34

У Чернівцях більше сотні людей вийшли підтримати всеукраїнський попереджувальний страйк. На Центральній площі відбувся мітинг на підтримку Майдану.

Саме тому тут вкотре прозвучали вимоги, що досі ігноруються владою: відставка президента, дострокові президентські та парламентські вибори, притягнення до кримінальної відповідальності всіх учасників кривавих погромів – силовиків та "тітушок", міністра Захарченка, звільнення усіх учасників Євромайдану, звільнення Юлії Тимошенко, створення нового уряду, виведення зі столиці численних спецпідрозділів. Чернівчани вимагали також негайної відставки губернатора Папієва, до котрого зверталися, аби він «йшов туди, куди втікав 24 січня». Прозвучало й подібне зверненння до «очільника» міста Михайлішина.

За словами мітингарів, вони провели перший, і вочевидь не останній страйк. На площу прийшло до сотні людей. Чернівчани прийшли з плакатами "Волю Тимошенко!".

Члени чернівецького обласного страйкового комітету закликали буковинців не втрачати надію, боротися за відставку президента та його намісників у Чернівецькій області Гайничеру та Папієва.

Нагадаємо, учора лідер буковинського Автомайдану Олексій Коломієць закликав у четвер вийти на попереджувальний страйк.

Джерело: molbuk.ua, chas.cv.ua та vidido.ua

1


КОМЕНТАРІ (5)

avatar

Олег Шар

13 лютого 2014 16:23

Давайте все по порядку: Януковича гонимо, потім Папієва, потім Мунтяна- бурбака - ванзуряка - федрука - москаля - кобевка... І насамкінець йдемо всі разом у ... велику дупу

avatar

123

13 лютого 2014 16:36

avatar

Олег Шар

13 лютого 2014 17:10

Сьогодні не доречно котити  бочку один на одного!

Всі критикі які тут критикують тих що щось намагаються робити, АБО ПРОВОКАТОРИ або совісті не мають!

Підключайтеся до страйку, приходьте на віче, других закликайте, оце я буду бачити що ви дієте як патріоти!

Хто винен що сьогодні прийщло мало народу?  Ми всі винні!  Ті організатори страйку вчора провели пресконференцію, і тисчі буковинців бачили в новинах і чули, так чому не прийшли???????????

Чекають що за ними прийдуть! 

Ми всі на західній Україні попали в немилість до банди Януковича, а тому їхні каральні органи будуть всіх без розбору карати, якщо ми здамося. Але цього не буде!!!!!!!!!!!!

Ми переможемо, бо ми за правду і з нами Бог!!!!!!!!

СЛАВА УКРАЇНІ!

avatar

Страйкувальник

13 лютого 2014 18:40

прикольно - и больше половины людей - пенсионеры (проходил мимо и и стало смешно - если опозиция даже не смогла вывести своих однопартийцев и их семьи на митинг.

прикольные лозунги - всех гнать в шею - а дальше то что ??поддерживаю123, но увы меняем один клан на другой? ни лидера, ни идей, ни команды- альтернативы нет. и майдан будет еще и после выборов - опять фальсификация - независмо с какой стороны(

все знают коломийца и его "пако" с отделом перебивания дат на просроченой продукции - теперь народный герой????

а кто выбрал буркбака и Ко к рулю "народной" опозиции?? решения принять от кучки людей? федорука сняли -так теперь просто все рвутся обратно к власти - и это весь патриотизм?((

никогда все все нравится не будет, каждый день опозиция подливает масло в огонь за деньги ЕС и США. меня лично уже достали как ПР так и вся опозиция.

они еще к власти не пришли а уже договрится не могут - будет повтор правления юща и юльки- каждый тянет на себя одеяло, а страдает народ((((

avatar

ВоВа

13 лютого 2014 18:40