У Чернівцях совість Януковича оцінили в 14 гривень 32 копійки

У Чернівцях совість Януковича оцінили в 14 гривень 32 копійки

25.10.2011, 21:24

Юнак у картонній короні та з дерев’яною булавою стоїть біля коробок за надписом – «84 мільйони $ в рік витрачаю Я». Навпроти - студенти із надписом «Як студенту прожити на 20 гривень в день?». Із гучномовця лунає: «Чого не вистачає президенту? - Совісті». Аби знайти совість для президента, вирушають збирати гроші. Глядачі пожертвували 14 гривень 32 копійки. Такий флеш-моб організували у Чернівцях на Театральній площі 25 жовтня молодь у рамках акції «Україна – проти Януковича».



- За вартість Вашого автомобіля можна було б купити 50 автобусів для школярів, - зверталися молоді люди до президента. - Кожен Ваш день президентства коштує нам, платникам податків, 230 тисяч доларів. У той час як студент мусить жити за 20 гривень на день. Вікторе Федоровичу, ми бачимо, що совісті у Вас немає.

- Ідея акції належить молоді «Фронту змін». У кожному місті України відбулися такі флеш-моби одночасно, - каже Оксана БІЛИК, активістка молодіжного крила партії «Фронт змін». - Мета акції – порівняти витрати на президента та студента. Наш президент третій найдорожчий президент у світі – після Барака Обами та Дмитра Медведєва. Студент отримує 600 гривень стипендії, молодий спеціаліст – 1,5 тисячі гривень на місяць. Ми вважаємо, що президент не може так «жирувати», коли народ бідує.

Джерело: molbuk.ua