'Свободівці' підхопили ініціативу Бурбака: У Чернівцях на 100-річчя Героїв Крут 29 січня презентують фільм «Кіборги» за участі авторів та акторів

"Свободівці" підхопили ініціативу Бурбака: У Чернівцях на 100-річчя Героїв Крут 29 січня презентують фільм «Кіборги» за участі авторів та акторів

21.01.2018, 12:18

29 січня виповниться 100 років як українці стримали наступ ворога на Київ, проявивши жертовність і героїзм заради Незалежності України. Тоді холодного січневого дня 1918 року в нерівному бою проти переважаючих сил більшовиків виступили зовсім юні, але нескорені патріоти своєї Батьківщини.

Захист України при теперішній московсько-українській війні тісно переплітається з боротьбою за Україну великої кількості героїв впродовж всього 20-го століття. Їхній пам'яті  планують 29 січня цього року на 14 годину в приміщенні «Кінопалацу «Чернівці» провести презентацію фільму «Кіборги» за участю авторів та акторів.

   100 років тому ще ніхто не знав, що велика війна з Московією буде тривати понад упродовж цілого століття.  У часи визвольних змагань за Україну початку XX століття Соборна Україна втратила свою першу Незалежність і ціною цієї втрати впродовж наступних десятиліть стали десятки мільйонів життів українців, які загинули від великого голодомору, у визвольних рухах та у вирі ІІ світової війни...

    Та велика війна триває, і бій під Крутами теж триває... Тепер від нас залежить його результат. В наших руках шанс на перемогу, яку Україна чекає з 1918 року. Герої Крут - це Кіборги 2018 року! Отож молоді люди, які і 100 років тому, і нині на сході України захищають її суверенність, потребують належного пошанування. Адже більшість з них віддали найдорожче – життя.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Три роки по тому: Україна і Чернівці згадують кіборгів Донецького аеропорту

 Повномасштабний показ фільму в Чернівцях буде відновлено за сприяння Голови Державного агентства з питань кіно Пилипа Іллєнка. А 29 січня така нагода у мешканців міта та області знову з'явиться за участю авторів та акторів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фільм "Кіборги" у кінопалаці "Чернівці" переглянули 684 глядачів

Нагадаємо, раніше ми повідомляли:  Максим Бурбак пропонує організувати перегляд кінострічки "Кіборги" для молодіКерівник парламентської фракції "Народний фронт", депутат-мажоритарник від Чернівецької області Максим Бурбак організував за власні кошти колективний перегляд кінострічки "Кіборги" учням Чернівецького Військово-спортивного ліцею.

Фото:Галина Олійник

 

1


КОМЕНТАРІ (1)

Хто з чернівецьких свободівців депутатів тримав зброю в руках? Ніхто! Тільки можуть бухати, бити жінок, та з ригами їздити в джипах! Ганьба!!!!

avatar

сокіл

22 січня 2018 09:56