У Чернівцях міськрада подолала вето Каспрука щодо скандального 'готелю Чесанова'

У Чернівцях міськрада подолала вето Каспрука щодо скандального "готелю Чесанова"

03.05.2018, 16:42

Депутати Чернівецької міськради подолали вето міського голови Олексія Каспрука щодо двох земельних питань.

 31 депутат проголосував за підтвердження рішення, яке стосується зміни цільового призначення земельної ділянки на вулиці 28 червня, 42.

 Раніше міськрада надала дозвіл підприємцю Сергію Аністратенку на зміну цільового призначення цієї землі під будівництво та обслуговування багатоквартирного житлового будинку. Дотичним до цього будинку називають депутата Чернівецької міськради від "Рідного міста" Анатолія Чесанова, пише МБ

 Також міська рада 33-ма голосами подолала вето Каспрука щодо зупинення дії рішення "Про розгляд звернення Годованської Г.І. щодо внесення змін до пункту 1 рішення міської ради від 08.12.2017р. №1020", згідно з яким з метою формування земельної ділянки комунальної власності надано дозвіл на складання проекту землеустрою земельної ділянки за адресою вул. Рівненська, 2, орієнтовною площею 0,017 га за рахунок земель запасу міста для встановлення будівельних риштувань та складування будівельних матеріалів та уповноважено підприємця Годованську Г.І. виготовити землевпорядну документацію на цю земельну ділянку за власні кошти.

 Ще два вето мера щодо "земельних" питань, депутатам подолати не вдалося.

ДОВІДКОВО:

1