У Чернівцях люди блокували поліцейську автівку (ВІДЕО) ОНОВЛЕНО

У Чернівцях люди блокували поліцейську автівку (ВІДЕО) ОНОВЛЕНО

28.11.2016, 15:07

Поліцейські зупинили чоловіка через те, що номер його автівки не підсвічувався

У Чернівцях перехожі блокували автомобіль патрульної поліції, які зупинили чоловіка через те, що в його автівки не підсвічувався номер, пише Depo.Одеса з посиланням на "Поліцію Чернівців".

Не підсвічування номера у автомобіля не є порушенням правил дорожнього руху і відповідно патрульні не мають законного права зупиняти автомобіль. Порушенням є те, що номер не можливо побачити з відстані в 20 метрів.

Відео: Саша Савочка

У Патрульній поліції прокоментували інцидент з блокуванням службової автівки, який стався ще двадцять першого листопада.

Про це пише прес-служба ПП.

Ввечері 21 листопада на вулиці Головній до інспекторів звернувся місцевий мешканець, який повідомив про транспортний засіб, який ледь не спричинив ДТП.

Поліцейські зупинили автомобіль та з’ясували, що у водія немає полісу страхування. У той час, коли правоохоронці спілкувались з водієм, до автівки підійшли люди, створивши натовп.

Кілька нетверезих чоловіків почали голосно кричати та заважали патрульним працювати на місці інциденту.

Найбільш агресивних чоловіків спробували заспокоїти, однак безрезультатно. Тому патрульні запропонували одному чоловіку проїхати до відділу та продовжити діалог у більш спокійному місці.

1