У Чернівцях «легалізували» наркотики? Фасади будинків розписані адресами, через які їх можна придбати

У Чернівцях «легалізували» наркотики? Фасади будинків розписані адресами, через які їх можна придбати

25.04.2017, 15:56

А знаєте, чому у Чернівцях немає муралів? Ну, це такі гарні великі малюнки, що прикрашають занедбані стіни старих будинків чи багатоповерхівок, і якими вже віддавна милуються жителі Кам’янець – Подільського, Харкова чи столиці. Та тому що нашим «графітчикам» того не треба – вони знайшли кращий, а головне – вигідніший спосіб малювання на фасадах.

Прогулюючись Чернівцями, причому будь-де – чи то у центрі, чи на околицях, погляд часто натрапляє на дивні надписи на стінах. Зазвичай вони починаються зі слова T...m/ Телеграма – подумаєте ви. А ніфіга! Адреса закритої групи, скачавши яку через магазин плеймаркет у своєму смартфоні можеш придбати… наркотики у широкому асортименті! Пошинаючи від коноплі, «фена» і «шишечок», і закінчуючи важкими, що вводяться шприцами. –«Єдиний в своєму роді магазин наркотиків у Чернівцях!» – Такі вивіски вітають тебе на вході. А хіба наркоту у нас вже легалізували???

От поки ви, дорослі, бавитесь собі у політику, дерибан земель, боротьбу з дворовими псами, незаконними вивісками, та іншою маячнею, ваші діти знайшли собі іншу розвагу, і безнаказано ширяються чи закидуються амфетамінами. А ви потім робите круглі очі, коли чуєте про всіляких «синіх китів» і способи суїциду, до яких призводить участь у подібних групах. Гадаю заподіяти собі смерть куди легше, перебуваючи під дією «легалізованих» у Чернівцях наркотичних засобів, аніж будучи у не затуманеній свідомості.

Ну і наприкінці варто би щось написати типу: - «Де міліція?» (поліція, СБУ, прокуратура – хто там ще за це відповідає?). Мовчить, бо нічого не знає, чи просто закриває очі, бо так вигідно?

PS: А тим часом зіпсованих рекламою наркотичних магазинів фасадів у Чернівцях з кожним днем все більшає. Що вже казати про зіпсовані життя…

Про це на своїй сторінці у ФБ написав Амброзіо Борода

1