У Чернівцях учень втратив свідомість і розбив голову під час промови чиновника з ОДА, який запізнився на шкільну лінійку

У Чернівцях учень втратив свідомість і розбив голову під час промови чиновника з ОДА, який запізнився на шкільну лінійку

01.09.2017, 12:29

У Чернівцях на шкільній лінійці з нагоди 1 вересня під час виступу заступника голови ОДА Василя Гостюка хлопчик втратив свідомість і розбив голову.

Про це кореспонденту molbuk.ua повідомили очевидці.

Це сталося сьогодні під час урочистостей з нагоди Дня знань у Чернівецькій гімназії №7. 

За словами присутніх на святі батьків, Гостюк запізнився на захід, у зв’язку з чим шкільну лінійку розпочали трохи пізніше запланованого часу.

Під час свята виступив лише директор школи, а згодом привітальне слово дали пану Гостюку. Наприкінці промови чиновника одному зі школярів - хлопчику приблизно 6-8 класу - стало зле, і він знепритомнів. 

Як розповіли очевидці, дитина впала і розбила голову. Як з’ясувалося пізніше, у хлопчика попередньо діагностували забій біля скроні та перелом пальця на руці.

Раніше міський голова Чернівців Олексій Каспрук заявив, що він заборонив посадовцям Чернівецької міськради виступати на шкільних урочистостях з нагоди 1 вересня.

ОНОВЛЕННЯ Як розповіли журналістам ІА "А.С.С." педагоги гімназії №7, у хлопчика є проблеми зі здоров'ям. Але він дуже хотів виступати, тому, попередньо, він перехвилювався та впав. Хлопчика відвезли до лікарні. Медики сказали, що госпіталізація не потрібна і здоров'ю нічого не загрожує. Суттєвих травм у дитини немає. 

1


КОМЕНТАРІ (3)

ЕГО ФАМИЛИЯ НЕ ГОТЮК А Коментарі, які містять образу певних людей чи національностей, нецензурні висловлювання та рекламу будуть видалятися без попередження.

avatar

01 вересня 2017 12:46

Минулого року в с.Зарожани Хотинського району на лінійці, 1 вересня в місцевій школі був народний депутат Максим Бурбак і тоді теж стало погано двом дітям, але про це чомусь ніхто не розказував.

avatar

Василь

01 вересня 2017 15:25

Звернення до пана Василя! Я батько п'ятикласника, який був присутнім на св'яткуванні 1 вересня 2016року у НВК  села Зарожани , Хотинського району. Під час виступів поважних людей нічого такого як Ви пишите не відбулося та ніхто з учнів не втрачав свідомість. Навпаки виступ народного депутата пана Бурбака М.Ю. був змістовним та лаконічним, пообіцявши комп'ютерний клас для школи, прототягом двох місяців обіцянку виконав. Ті добрі справи, які робить Бурбак М.Ю. для Хотинського району-  приклад для всіх народних обранців. В разі, якби відбулося те, про що Ви пишите, то я би відреагував найперший (за фахом лікар, кандидат медичних наук). Якщо у Вас проблеми з пам'яттю та інші розлади здоров'я - звертайтеся по допомогу і не розповсюджуйте неправдиву інформацію (один із важких смертних гріхів).

avatar

Юрій, лікар

07 вересня 2017 10:49