У Чернівцях кандидатів в депутати перевірять на детекторі брехні?

У Чернівцях кандидатів в депутати перевірять на детекторі брехні?

25.04.2012, 15:45

Кожен кандидат у депутати повинен пройти перевірку на детекторі брехні.  Про це під час мітингу опозиції 23 квітня заявив в.о. голови Чернівецької обласної організації ВО «Свобода» Назар Горук. 

За його словами, український політикум вчергове, протягом багатьох років, наступає на одні й ті ж граблі. До влади йдуть люди, котрі дбають виключно про свої інтереси.

«Сьогодні ми знову є свідками, що окремі горе-політики, щойно відчули потенціал об’єднаної опозиції, намагаються позиціонувати себе як «борці з режимом». При цьому вони не надто приховують своєї історії попередніх зрад та переходів з опозиції до влади і навпаки. Таким людям не місце серед майбутніх кандидатів в депутати до Верховної Ради», - сказав Назар Горук.

Він вважає, що нині до опозиційних сил намагаються і намагатимуться прилаштуватися різноманітні провокатори, «заслані козачки» та «грошові мішки». У таких людей єдина мета – створення конфліктів в опозиційному середовищі та спроба захопити важелі впливу на антивладні партії та сили.

Для уникнення продукування чергових «тушок», зрадників та провокаторів Назар Горук запропонував аби кожен кандидат у депутати добровільно пройшов перевірку на детекторі брехні щодо співпраці з владою та реальних намірів у разі, якщо його буде обрано до парламенту.

Джерело: molbuk.ua

1