У Чернівцях євангельські християни баптисти розкажуть все про кінець світу

У Чернівцях євангельські християни баптисти розкажуть все про кінець світу

17.12.2012, 15:58

Бум бункерів та набіги на супермаркети – світ готується до зустрічі кінця світу. Залишається кілька днів до страшної дати 21-12-12 – кінця світу за пророкуванням індіанцями майя. Останнім часом люди занепокоєні розмовами та прогнозами, які активно передають засоби масової інформації. Багато розмов точаться навколо цієї теми. Значна частина суспільства переконана, що саме в цей день настане кінець світу. Багато людей зі страхом очікують цієї дати, масово скуповуючи найнеобхідніші товари домашнього вжитку, продукти, що довго не псуються. Хтось намагається сховатися на дачі, в селах, залишаючи домівки у містах. Астрологи і провісники серйозно обговорюють, яким буде апокаліпсис, однак вчені закликають не вірити в їх прогнози. 

18 грудня об 11:00 в приміщенні конференц-залу готелю «Буковина», за адресою вул. Головна, 141, відбудеться прес-конференція на тему «21 грудня – кінець світу чи кінець темряви?»

У прес-конференції візьмуть участь:

- Лазарєв Володимир Анатолійович, релігієзнавець;

- Манчул Василь Іванович, Директор приватної ЗОШ «Надія», м. Чернівці;

- Петреску Петро Михайлович, Голова Чернівецького ООЦ ЄХБ;

- Нагірняк В’ячеслав Борисович, ВГМО «Спілка молодих християн України».

Контактна особа: Бурлака Сергій. Тел.: 097 963 84 25.

Більшість українців (83%) знають про передбачений древніми майя кінець світу, однак, тільки 8% у нього вірять, а 11% - вже підготувалися або збираються це зробити.

Третина українців (31%) докладно і детально знають про те, що на підставі даних календаря стародавніх майя був спрогнозований кінець світу після 21 грудня 2012 року. Ще 52% "щось про це чули, але не вникали в деталі". Про це свідчать дані грудневого опитування Research & Branding Group.

При цьому в цілому вірять в кінець світу після 21 грудня 8%, в цілому не вірять - 88%, важко відповісти - 4%.

Відчувають почуття тривоги з цього приводу 11%, не відчувають 87%, важко відповісти - 2%.

Згідно з даними опитування, 85% українців до кінця світу 21-го грудня не готувалися і готуватися не збираються, 3% вже підготувалися, а 8% збираються підготуватися, важко відповісти - 4%.

Компанія Research & Branding Group провела дослідження в період з 1 по 12 грудня. Збір інформації проводився методом особистого інтерв'ю в 24-х областях України і АР Крим. Респонденти відбиралися за квотною вибіркою, що репрезентує доросле населення країни за місцем проживання (область), статтю і віком. Обсяг вибіркової сукупності склав 2176 осіб. Очікувана середня помилка вибірки складає +-2,2%.

За матеріалами: Дзеркало тижня

1


КОМЕНТАРІ (2)

нечисть сектанська

avatar

буковинці

17 грудня 2012 12:29

Якщо буде, а він буде, кінець світу, то прийде Ісус Христос. Тоді ні свічок ні консервів не треба буде. У раю світло від Божої слави, а у пеклі - від вогню. Краще взяти води, бо буде спекотно.

avatar

Іван

17 грудня 2012 13:20