У Чернівцях є три персонажі, які будуть боротись досить близько

У Чернівцях є три персонажі, які будуть боротись досить близько

28.09.2014, 22:43

Друкопис програми „Суть речей” на радіо Станція 103,2 ФМ від 25 вересня. Запрошений гість: голова Буковинської партнерської агенції Арсен Анциперов.

Ведуча: Оксана Денисюк.

Ведуча: цікавим є 201 округ – Микола Федорук від Народного фронту Яценюка, Юрій Бурега від «Батьківщини» та ще один цікавий кандидат – колишній свободівець Назар Горук від Радикальної партії Олега Ляшка – останній ще не зареєстрований. Як розгортатиметься боротьба?

Арсен Анциперов: є ще люди, які декларували свою готовність, але які будуть зареєстровані або не зареєстровані. Це від партії Порошенко Наталія Якимчук. До речі, гендерна рівність в дії і це, по суті, єдина жінка серед усіх кандидатів на усіх округах.

Ведуча: це поки що. Є розмови, що по 202 округу йтиме Інга Маковецька від Радикальної партії Ляшка.

Арсен Анциперов: щодо міста. Місто, від якого відрізали Садгірський район, тим не менше, «Батьківщина» висуває голову Садгірської районної у місті ради. Це досить такий цікавий момент – від «Батьківщини» боротись з колишнім батьківщинцем Миколою Федоруком, який тепер опинився у Народному фронті. Це говорить про те, що ідеологія чи політичні погляди не мають жодного значення – головне попасти в потрібну команду.

Ведуча: Миколі Трохимовичу можна було йти у Чернівцях, як самовисуванцем, тим паче, що він у Чернівцях вже як бренд.

Арсен Анциперов: щодо бренду ми б, як раз, могли поговорити. Бо я б сказав, що це скоріше міф, а не бренд. Микола Трохимович – це міф, який живе своїм самостійним життям, незалежно від того, що собою уявляє Микола Трохимович, як людина. Тих, хто вірить в міф, мабуть, ще є достатньо, але саме зараз в перший раз відбудеться помітна конкуренція. Я, наприклад, вірю в те, що є три персонажі, які будуть боротись досить близько. Це сам Микола Федорук, який завдяки міфу, і міфотворенню, і тим, хто його підтримує, це Назар Горук, який своєю апатажністю має певних симпатиків і, як це не дивно, може, не дуже відома Чернівцям, наша землячка Наталія Якимчук, фахівець у юриспруденції, яка вже за рахунок того, що вона належить до партії президента і те, що вона жінка – вже має певні переваги. Я думаю, що потреба у жінці, як уособленні влади, яка дає певний спокій або мир – вона у суспільстві завжди присутня. Це не Юлія Тимошенко, яка закликає до війни. Якщо ця пані Якимчук це використає вміло, то теж вона буде фаворитом.

Ведуча: мені здається, що за останні 20 років всі вже так звикли голосувати за Миколу Федорука, що …

Арсен Анциперов: тоді ми нагадуємо Атлантиду, а ви знаєте долю Антандити.

 Інформаційний партнер програми „Суть речей” на радіо Станція 103,2 ФМ www.buknews.com.ua

1


КОМЕНТАРІ (1)

КГБіст міколка нагострив лижі ))))) 

avatar

Чернівці

28 вересня 2014 20:17