Пікет під СБУ в Чернівцях: одні воюють за Україну, інші за посади? (ФОТОВІДЕОФАКТ)

Пікет під СБУ в Чернівцях: одні воюють за Україну, інші за посади? (ФОТОВІДЕОФАКТ)

06.03.2015, 18:38

 Мексиканський серіал «Громадські активісти проти СБУ», що розважав буковинців весь минулий рік, продовжується. Днями буковинці побачили нову серію. Понад 20 осіб прийшли під будинок Управління СБУ, принесли з собою дві металеві бочки і влаштували "барабанний протест" - троє протестувальників били дерев'яними палицями по бочках. Роздавали телеінтерв’ю, просилися на прийом до виконувача обов’язки керівника управління, складали звернення до Голови СБУ. Керівник СБУ Буковини Юрій Фелонюк запросив до себе на зустріч громадських активістів. На зустрічі були присутні 12 активістів.

 Серед відомих персонажів був Василь Забродський. Тележурналіст Забродський останнім позиціонує себе як активного громадського діяча. Він висловив свою думку з приводу ситуації на Буковині керівнику СБУ Буковини Юрію Фелонюку: “злочинці Яценюк та Бурбаки кришують владу”, ”область керується кланом Яценюка”, “людей кулявлобів треба гнати з СБУ”.

 Нагадали про себе і минулорічні виконавці головних ролей у протистоянні з Управлінням СБУ в Чернівецькій області Юрій Ковалець, Степан Терновецький та Ігор Бешевлі. Вони вимагали побороти контрабанду лісу і цигарок, скаржилися на відсутність реакції з боку Управління СБУ до їхніх повідомлень про злочини, обурювалися, що Громадська рада при СБУ не діє. При цьому конкретних фактів не наводили, а на запитання СБУ-шників, яку, власне, цінну інформацію вони можуть повідомити, відповідали «Це робота СБУ».

 Не вщухали пристрасті активістів і до фігури колишнього виконувача обов’язків керівника Управління Ігора Довгошеєва. Він кілька місяців тому залишив посаду в Управлінні і зараз служить у зоні АТО, а йому досі не дають спокою. Юрій Ковалець натякнув, що Довгошеєв нібито займається “воєнним туризмом”.

 Майже рік тому більшість цієї команди громадських активістів виступала на підтримку екс-начальника СБУ в Чернівецькій області, колишнього кадебіста, Юрія Кіцула. Цього року виконавці шоу жодних прізвищ не називали.

 Отож, одні воюють за Україну, інші воюють за посади?

 За матеріалами http://www.0372.ua/ 

 

1


КОМЕНТАРІ (8)

Хто ці "активісти"? Якого вигнали з міліції за кражу бензину? Аферист який кинув чернівчан на кредитній спілці і власник кримінальної оборудки з житлом яка називається Фенікс? Забродський -  вірний вилизувач геморою регіАналів?  Тарновецький голова спілки роботодавців Фірташа?  Ще парочка людей з кримінальним минулим?   Чому. СБУ досі ще не відкрила кримінальні провадження за розхитування ситуації в області? Чи це наслідки агентів ФСБ які ще досі в СБУ. http://tsn.ua/politika/sbu-ocholyuvali-kolishni-agenti-kdb-general-viyskovoyi-rozvidki-413760.html

avatar

укрнет

06 березня 2015 18:14

Прийдуть хлопці з АТО і розкажуть цю наволоч!

avatar

кент

06 березня 2015 18:19

о укрнет боїться брехати відкрито твоя брехлива песня хороша починай спочатку гавкати про бензин спілки житло кримінал та геморой . може нагавкаєш брехло собі на голову))))))))

 

avatar

укрнету

06 березня 2015 18:32

Ох,я вас прошу Громадські активісти...одні бандюгани,обличчя ж видно що ніякі,розумом не прикрашені, одразу ж звонили Продану...вказівок чекали, що ж робити...зрозуміло,що їм треба щоб пртзначили зручну для них людину,з якою можна буде провертати свої справи...куди ж ми чесних і дійсно патріотичних людей допустим...одні паразити...от ми і побачили збіговисько мілких паразитів)

avatar

чернівчанка

06 березня 2015 21:36

Це не активісти!  Це сепари й об@ні!!!

avatar

правий сектор

06 березня 2015 23:53

Шановні ! .Спочатку потрібно навчитися правильно висловлювати свою думку та хоча б грамотно писати ,а не строчити .що заманеться нерозуміючи ситуації в цілому як на Буковині так і в країні в цілому. Задайте собі питання.Чому досі не призначений очільник УСБУ в Чернівецькій обл.? А все дуже просто. Ідуть політичні торги  за вплив  та контроль за всіма потоками контробанди .тощо.Сьогодні і на слуху навіть немаєй думки щодо професіоналізму та беспосереднього виконання своїх обов'язків керівником служби.Головне ,щоб був свій. Можливо пан Філонюк і намагається робити свою роботу ,але по інформації активістів ,декілька представників структури створютю навколо організації певні хвилі з метою дестабілізації ситуації в регіоні . Попередні ТВО такі ,як Долгошеєв ( від капітана та майже до підполковника практично за рік)за підтримки своїх покровителів і зараз намагаються перешкоджати діяльності УСБУ в Чернівецькій обл.з метою очолити структуру та продовжувати дерибан області по всім напрямкам. Тому на думку громадскості не можна стояти осторонь ганебних підкилимних ігор місцевих князьків з метою прибрати під свій вплив силові структури області( це стосується і УМВС ,прокуратури,судів, тощо). Адже при корумпованості та керуванні окремими політичними силами такими підрозділами ,про яку боротьбу з корупцією може йти мова.

А ті .хто пише заказухи просто вже давно купилися ,продалися  та викидають свої брудні фейки з метою прикрити корупційні дії, політичні квотні призначення,що на сьогодні є зрадою та небезпекою №1 для держави . На мою думку ще все по переду.

І не потрібно переводити та плутати питання корупції всередині країни та бойових дій в зоні АТО. Багатьом активістам це дуже добре відомо. Йде тісна співпраця з передовою.А от Вам (укрнет)потрібно мабуть зрозуміти ,хто розхитує ситуацію в області своєю бездіяльністю або злочинною діяльністю. А Ви підігруєте своїми діями ,таким чином стаєте причетними до корупційних схем та підпадаєте під підозру в розхитуванні ситуаціх в області.

А паразити (до так званої чернівчанки)-це ті хто виконує замовлення,сидить лише  тисне на клавіатуру та отримує девиденти.

Неповинно бути місця оборотням в погонах в силових структурах!

Слава Україні!!!!!!

avatar

ПТУР

08 березня 2015 10:53

Неозброєним оком видно, що це проплачена акція. Мета цієї акції проштовхнути когось на посаду.

avatar

Сашко

09 березня 2015 15:44

До Сашка !!!!!!!!!!!!! Якщо Вм маєте інформацію щодо проплати ,то висловіть її. А то Ваша позиція не зрозуміла . Ви щось проборотіли та й в кущі. Говоріть конкретно. Адже активістами називались конкретні факти квотних призначень.,а що Ви можете сказати. Тим паче,хііба  немає зловживань в призначенні Долгошеєва та присвоєнні йому позачергових звань та нагород. будь те послідовним та виваженим в своїх висловах. Можжна багато чого приводити в докази в структурі УСБУ в чернівецькій області ,але все потім.

Слава Україні !!!!!! Смерть ворогам!!!!!!!!!!!

 

avatar

ПТУР

09 березня 2015 20:59