У Чернівцях готують реванш

У Чернівцях готують реванш

07.05.2014, 13:35

Ось такі біл-борди на вулицях Чернівців. Контра не хоче розставатися з Червоною армією і не хоче шанувати Майдан, Небесну сотню і українських героїв. Джерело: chas.cv.ua. У зв’язку із нинішньою суспільно-політичною ситуацією в країні та з метою запобігання негативних наслідків під час масових акцій, відмінено низку заходів до Дня Перемоги. Зокрема, не відбудеться запланований раніше Парад раритетної техніки та спортивних автомобілів, виставка раритетної техніки та спортивних автомобілів, змагання на серійних автомобілях з прискоренням (Драгрейсінг), а також Всеукраїнський турнір з тенісу. Окрім того, перенесено на іншу дату Чемпіонат та Кубок України з мотокросу, який мав відбутися 9-11 травня на чернівецькій трасі «Суперкрос». Про це повідомляє прес-служба міськради. Хоча Чернівецька служба таксі «Євротранс» 9 травня здійснюватиме безкоштовне перевезення ветеранів Великої Вітчизняної війни. Щоб здійснити безкоштовну поїздку у будь-який район Чернівців, ветеран повинен викликати машину за багатоканальним телефоном 585-111.

Водночас Правий сектор Буковини теж провокує напругу на своїй сторінці у ВКонтактє.

1


КОМЕНТАРІ (5)

Шановні Чернівчани! Нацики і бандерівці забагато на себе беруть! Руки геть выд дня Перемоги над фашизмом! Слава Радянським воїнам! Правий сектор геть з Чернівців!!! 

avatar

Чернівчанин

07 травня 2014 11:10

Будете прокляті горіти як мирні Одесити, яких ви закатували.

avatar

Революйіонер правому сектору

07 травня 2014 11:13

СЛАВА ПЕРЕМОЖЦЯМ НАД ФАШИЗМОМ! СЛАВА ГЕРОЯМ РАДЯНСЬКОЇ АРМІЇ! ГКЕРОЯМ ЧЕРВОНОАРМІЙЦЯМ ВИЗВОЛИТЕЛЯМ ВІД ФАШИЗМУ СЛАВА!!!

avatar

Іван

07 травня 2014 11:18

це не подобство!!!!!! як ми можемо це познімати,а на місці цього вивісити борди з червоним маком? в нас ще є час

 

народ !!! давайте зробимо це

avatar

жужа

07 травня 2014 11:31

Що це за макова плямба появилась у хунти? Вирішили підсадити на наркоту весь Український народ! В Канаді була своя війна, у нас ВЕЛИКА ВІТЧИЗНЯНА!!! Жужа ти наколотий або обкурений маком.

avatar

Дмитро для жужї

07 травня 2014 21:47