Михайлішин думає, що журналісти з заклеєним ротом - це демократія?

Михайлішин думає, що журналісти з заклеєним ротом - це демократія?

20.01.2014, 16:22

У Чернівцях журналісти, блогери та громадські діячі під Чернівецькою ОДА провели мовчазну акцію непокори антидемократичним законам "Колісниченка-Олійника".

Про це повідомляє кореспондент molbuk.ua

Кореспонденти "Молодого буковинця", "БукІнфо", "Часу", блогери та громадські діячі зібралися перед входом до ОДА у пов’язках із написами "Диктатура" і "Цензура" та плакатами "Журналісти проти антидемократичних законів". Вони провели півгодинну мовчазну акцію.

В цей час в ОДА відбувався традиційний понеділковий брифінг голови ОДА Михайла Папієва.

Учасники мовчазної акції, виконуючи рішення журналістського зібрання, яке відбулося у п’ятницю, 17 січня, проігнорували брифінг губернатора. Журналістське зібрання у п’ятницю вирішило ігнорувати виконання законів "Колісниченка-Олійника" та ігнорувати прес-конференції, брифінги та інші заходи місцевої влади.

Щоправда, у понеділок, 20 січня, не всі ЗМІ підтримали ігнорування заходів влади: телеканали "Чернівецький промінь", місцеве представництво 5 каналу та ТРК "Чернівці" пішли на прес-конференцію Михайла Папієва.

Місцеві чиновники реагували на журналістську акцію по-різному. Дехто проходив повз мітингувальників і говорив: "Нехай вам Бог допомагає". Натомість, секретар міськради Віталій Михайлішин усміхнувся до журналістів зі словами: "У нас же демократія!".

molbuk.ua

1


КОМЕНТАРІ (2)

Надя, еще напиши один лозунг НЕ МЕШАЙТЕ НАМ ЗАРАБАТЫВАТЬ БАБЛО !

Надя,ТЫ продаешься ЗА ДЕНЬГИ. ТЫ ТОРГУЕШЬ ДОВЕРИЕМ ЛЮДЕЙ! ТЫ И ТВОЙ РЕДАКТОР ОБМАНЫВАЮТ ЛЮДЕЙ ЗА ДЕНЬГИ !!

ТВОЯ ЦЕНА 7800 ГРИВЕНЬ.

Есть журналисты забобонные а есть ЗАБОМБОННЫЕ.

ЗАБОМБОННЫЕ это ты и твой шеф-редактор.

Если бы ты была честной журналисткой,ты бы в газете ЧАС БОМБОНIВ 7800 не работала.

avatar

журналистке газеты "ЧАС БОМБОНІВ-7800"

20 січня 2014 17:21

Цей хлоп для міста ОБУЗА! Його терміново треба мінять. Засрав місто! Міська команда нікуди не годиться. Терміново потрібні вибори ДІЙСНО МЕРА ЧЕРНІВЦІВ! ПРОСРАЛИ ВСЕ!!!

avatar

Революйіонер

20 січня 2014 20:09