У Чернівцях дитяча лікарня намагалася придбати стоматологічне обладнання на суму майже 4 млн. грн з порушенням тендерних вимог

У Чернівцях дитяча лікарня намагалася придбати стоматологічне обладнання на суму майже 4 млн. грн з порушенням тендерних вимог

07.07.2017, 12:34

Лікарня хотіла придбати стоматологічне обладнання на суму 3,6 млн. грн

Співробітники УЗЕ в Чернівецькій області ДЗЕ Національної поліції України попередили порушення вимог Закону України «Про публічні закупівлі» посадовими особами одного з дитячих медичних закладів міста Чернівці, які мали на меті придбати стоматологічне обладнання на суму 3,6 млн. грн. 
 
Участь у проведенні процедури закупівлі через електронну систему публічних закупівель прийняло 2 товариства з обмеженою відповідальністю.

В ході ретельного вивчення документів, наданих у складі пропозицій учасників відкритих торгів, встановлено їх не відповідність медико-технічним вимогам замовника.
 
Про виявлені невідповідності встановленим вимогам тендерної документації та порушення вимог Закону України «Про публічні закупівлі» повідомлено комітет з конкурсних торгів.

Як наслідок – комітет прийняв рішення про відміну торгів. 

Таким чином, в ході супроводження процедури державних закупівель, було попереджено неправомірне перерахування державних коштів та їх заволодіння. 

Джерело: http://promin.cv.ua/

1