У Чернівцях депутати помстилися мерові

У Чернівцях депутати помстилися мерові

25.06.2015, 21:32

Міський голова Чернівців Олексій Каспрук прокоментував провал голосування на сесії за нову структуру міської ради.

Він вважає, що деякі депутати вирішили помститись меру за накладання вето на створення депутатського фонду і тому зривають голосування за життєво важливі для міста рішення.

- Хочу деяким депутатам сказати, що помства меру за вето на створення депутатського фонду через зрив роботи сесії - це шлях у нікуди, - каже Олексій Каспрук. - Будемо збиратися на позачергові засідання до тих пір, поки не ухвалимо рішення про нову структуру міської ради. Це життєво необхідне рішення для всього міста. Виходить, що рішення про неутворення районних рад депутати ухвалили. А нову структуру міської ради, яка б перейняла функції нинішніх спеціалістів районних рад прийняти не можуть. 

"Потрібно реорганізувати департамент праці і соціального захисту населення та створити у міськраді відділ ведення Державного реєстру виборців. І зробити це варто якомога швидше, щоб ми не завалили вибори", - додав мер Чернівців.

Нагадаємо, після обіду Чернівецькі міські депутати не змогли продовжити роботу сесії. Кворуму не було.

Після провалу голосування за нову структуру міської ради в роботі сесії оголосили перерву на годину. Після 15:00 депутати вже зібратись не змогли. В сесійній залі зареєструвалося лише 23 із 60 депутатів.

Міський голова Олексій Каспрук оголосив перерву в роботі сесії до 10:00 30 червня.

molbuk.ua

1