У Чернівцях депутати не повірили прокуратурі обласній і захотіли те саме почути від Генеральної

У Чернівцях депутати не повірили прокуратурі обласній і захотіли те саме почути від Генеральної

25.02.2016, 16:09

Чернівецька міська рада звернулась до Генеральної прокуратури України та Національної поліції з проханням перевірити законність проведення обшуку правоохоронцями на квартирі депутата міськради від партії "Свобода" Назара Мокловича.

Як передає із сесійної зали кореспондент molbuk.ua, за відповідний проект рішення проголосували 34 обранці міськради із 39 присутніх у сесійній залі.

У четвер депутати міської ради на позачерговій сесії заслухали інформацію правоохоронних органів щодо здійснення ним обшуку на квартирі депутата міськради Назара Мокловича.

Обранці запропонували внести до порядку денного питання про звернення депутатів міськради до Генеральної прокуратури та Національної поліції щодо надання правової оцінки на дії працівників правоохоронних органів м. Чернівців по кримінальному провадженню, згідно з яким було проведено обшуки на квартирі Мокловича.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Прокуратура не побачила політичних мотивів у факті обшуку квартири родичів депутата Чернівецької міськради Мокловича

Як відомо, 5 лютого депутат Чернівецької міської ради від фракції "ВО "Свобода" Назар Моклович на своїй сторінці у соцмережі повідомив, що у нього вдома правоохоронці проводили обшук. Політик назвав цю подію політичним переслідуванням, пов’язану з тим, що його партія ініціювала звернення депутатів міськради до президента Порошенка та Верховної Ради щодо висловлення недовіри прем’єр-міністру Арсенію Яценюку та Кабінету міністрів.

У понеділок, 8 лютого міський голова Олексій Каспрук заявив, що йому не відомо, у чому підозрюють Назара Мокловича і закликав не політизувати ситуацію в місті.

Джерело: molbuk.ua

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У депутата-свободівця шукали невідомі габаритні речі, не знайомих господарю людей, - джерело

1


КОМЕНТАРІ (5)

Як ця продажна свобода вже  дістала!!!!  Шукали крадені речі!!!!!   І що тепер крадене не повинні шукати бо цих сук засунув Продан в депутати???  Сук цих треба в АТО!   Чим займається воєнком? 

avatar

чернівчанин

25 лютого 2016 14:39

Ніколи не пробачу цим псевдо патріотам які кинули гранату під ноги молодим гвардійцям в ВРУ!  Їх не обшукувати треба, а без суда в розход

avatar

нацик

25 лютого 2016 14:45

иди работать балбес! мама ругается! еще туалет не доделал!

avatar

"чернівчанину"

25 лютого 2016 18:46

До першого! Цього ушлепка Прокопева инвалида на всю голову треба в АТО. А то сидить на сайтах та анонізмом займаеться....

avatar

Кривич Маряна

28 лютого 2016 19:10

Сободівці молдці! Так тримати. Хочу особисто подякувати за иниціативу перейменування бульвара героїв. Це вже давно треба було зробити. Як би не закляті комуняки які сиділи при владі. Хай тепер вискубують волося на одному місці... Я не розочарувався в СВОБОДІ молодці хлопці! Справжні патріоти...

avatar

ГОЛОС ГРОМАДИ

28 лютого 2016 19:16