У Чернівцях депутатам носять комунальну газету як малозабезпеченим

У Чернівцях депутатам носять комунальну газету як малозабезпеченим

07.07.2012, 17:04

У Чернівцях окремі депутати міської ради отримують безкоштовно газету міськради «Чернівці» як малозабезпечені. З цього приводу група депутатів має намір створити комісію для вивчення питання, навіщо на газету витрачають тисячі гривень з бюджету.

Про це molbuk.ua повідомив депутата міськради Олексій Каспрук.
Питання планують розглянути на сесії міськради, яка відбудеться 26 липня.

«Те, що говорили на сесії міської ради про розповсюдження підписки газети «Чернівці» малозабезпеченим чернівчанам, як виявилося не відповідає дійсності, - каже керівник фракції «Фронт змін», депутат Олексій Каспрук. - Тираж збільшений майже удвічі - з 15 тисяч до 30 тисяч примірників. Більше того, навіть я отримую газету «Чернівці», хоча вважаю, що у мене в сім’ї немає малозабезпечених осіб. Я продовжую вважати, що це є спроба за рахунок бюджетних коштів, за рахунок комунального підприємства рекламувати секретаря міської ради Віталія Михайлішина. Комісія хоче перевірити, як використовуються бюджені кошти».

Як повідомляв molbuk.ua, у квітні Чернівецька міськрада виділила 350 тисяч гривень на безкоштовну передплату газети «Чернівці» малозабезпеченим чернівчанам.

1