У Чернівцях депутат від «Батьківщини» підтримала конкурс талановитої молоді з порушеннями слуху

У Чернівцях депутат від «Батьківщини» підтримала конкурс талановитої молоді з порушеннями слуху

20.02.2017, 19:10

Керівник фракції «Батьківщина» Чернівецької облради Альона Гливко долучилася фінансово до проведення конкурсу «Міс І Містер УТОГ-2017». Як повідомляє прес-служба облпарторганізації ВО «Батьківщина», депутат очолила журі і разом з іншими доброчинцями подбала про призи переможцям змагань.

Конкурс проводився в три етапи, учасники презентували свої таланти: співали, танцювали, виставляли свої вишивані дивотвори та майстерні фотороботи, демонстрували прийоми з вільної боротьби і комічні сценки в циркових жанрах.

«Традиційний вальс, який виконували пари у вишуканому вбранні – дівчата у вечірніх сукнях і юнаки у фраках – мене вразив ще на репетиціях, – каже Альона Гливко. – Адже для людей, які не чують, але відчувають музику серцем, танець є чимось значно більшим, ніж для людей з нормальним слухом. Не менш захопливим був і запальний буковинський танець у їх виконанні. Ця молодь – приклад для нас у тому, щоб завжди прагнути робити більше, ніж здається, що можеш».

Титул «Міс і Містер УТОГ-2017» здобули Мілена Сопівник та Юрій Гарік, найталановитішими визнані Даша Севастьянова і Ярослав Горбан, а приз глядацьких симпатій дістався Наталі Вершигорі і Артемові Клюсу. 

1


КОМЕНТАРІ (1)

Молодці! Чудовий захід і дуже потрібний для ще більшого заохочення та розвитку цієї категорії молоді.

avatar

Зореслава

21 лютого 2017 00:05