У Чернівцях будують нові дитячі садки і клуби

У Чернівцях будують нові дитячі садки і клуби

26.07.2017, 15:27

Окрім будівництва нового дитсадка на вул. Вільшини, тривають роботи з реконструкції існуючих будівель для розміщення дитсадків та груп на вул. Вірменській, Авангардній та Карбулицького .

На вул.Вірменській роботи з реконструкції існуючої будівлі для розміщення дитсадка виконує ТОВ «Будторгінвест», проектувальник ТОВ «ЦИВІЛЬПРОЕКТ». Тендерна ціна робіт склала майже 6,8 млн.грн. На об’єкті підсилено стіни існуючих фундаментів методом влаштування залізобетонної сорочки, облаштовано вертикальну ізоляцію в межах контакту стін з ґрунтом, монолітне перекриття 1-го поверху, нові перегородки, демонтовано старі перегородки, підлогові конструкції, стару покрівлю. Технічний нагляд за виконанням робіт на цьому об’єкті дійснює провідний фахівець відділу технагляду Анатолій Кірінко.

Триває реконструкція приміщення другого поверху для розміщення чотирьох груп НВК «Берегиня» на вул. І.Карбулицького . Роботи виконуєТОВ «КМ-Буд», вартість робіт становить майже 1,7 млн.грн. Технагляд здійснює провідний фахівець відділу технагляду Анатолій Кірінко.

Завершуються роботи з реконструкції існуючої будівлі для розміщення дитсадка на вул. Авангардній. На цьому об’єкті працює ТОВ «Експріелтсервіс», вартість робіт становить майже 12,9 млн.грн., освоено вже 9 млн.грн., 80% робіт виконано. Технічний нагляд забезпечує Сергій Пую.

Будівництво клубу мікрорайону «Рогізна» триває в Садгорі на  вул.Воззєднання,2-А. Роботи виконує  ПВКФ «Зірка», проектувальник - ТОВ «ЦИВІЛЬПРОЕКТ». Кошторисна вартість об’єкта становить майже 8 млн. грн., тендерна пропозиція – 5,6 млн.грн.

Клуб буде двоповерховим , матиме шатровий дах з металевого профільного листа, стіни  із керамічного каменю. Відвід стоків у новобудові  передбачено у очисну споруду BIOTAL, водопостачання - від шахтного колодязя. Клуб матиме автономне опалення від твердопаливного котла. Технічний нагляд на цьому об’єкті  здійснює провідний фахівець відділу технагляду   Анатолій Кірінко.

1