У Чернівцях 4 лютого оголошено Днем жалоби за загиблим в АТО буковинцем

У Чернівцях 4 лютого оголошено Днем жалоби за загиблим в АТО буковинцем

02.02.2017, 23:48

У Чернівцях 4 лютого оголошено Днем жалоби за загиблим під Авдіївкою буковинцем Леонідом Дергачем.

Про це сьогодні повідомила прес-служба Чернівецької міськради.

"З метою вшанування пам’яті військовослужбовця Леоніда Дергача, який загинув при виконанні бойового завдання в районі міста Авдіївка Донецької області, захищаючи незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України, розпорядженням міського голови Олексія Каспрука 4 лютого оголошено у Чернівцях Днем жалоби", - йдеться у повідомленні.

"На знак скорботи у День жалоби рекомендовано приспустити Державний Прапор України з чорною стрічкою на адміністративних приміщеннях органів місцевого самоврядування та органів виконавчої влади, комунальних підприємств і закладів, державних підприємств, установ, організацій, розташованих на території міста", - пише прес-служба.

Водночас у ратуші повідомили, що о 12 годині пам’ять загиблого Героя буде вшановано хвилиною мовчання.

"4 лютого на території міста рекомендовано обмежити проведення розважально-концертних заходів, звучання розважальної музики на ринках, у закладах торгівлі та ресторанного господарства. Місцеві телерадіокомпанії просять утриматися від трансляції у цей день розважальних програм та музики", - пише прес-служба ратуші.

"Головному управління Національної поліції в Чернівецькій області у День жалоби рекомендовано посилити контроль за дотриманням на території м. Чернівці заборони на використання піротехнічних засобів (феєрверків), яку встановлено до завершення антитерористичної операції", - йдеться у повідомленні прес-служби.

Нагадаємо, прощання з Героєм відбудеться в палаці "Юність Буковини" 4 лютого орієнтовно о 10.00. 

1