У чернівецькому «Вернісажі» музику поєднали  з малярством

У чернівецькому «Вернісажі» музику поєднали з малярством

14.01.2013, 18:42

У Центрі культури «Вернісаж», де  тепер розгорнута виставка «Різдвяний  вернісаж» Чернівецької обласної організації Національної  Спілки художників  України 9 січня відбувся   концерт народної оперної студії Центрального палацу культури м. Чернівці. ЇЇ учасники  виконували твори зарубіжних та українських композиторів.  Керівник студії –  Інга Міцан привітала усіх з Новим роком та Різдвом Христовим.

 Чудовий твір Цезара Франка «Panis Anqelicus» виконав  Валентин Меньков.  Слухачів концерту особливо вразив дивовижний образ  Індійського гостя з опери «Садко»  М.Римського – Корсакова, який  створив соліст.

 Краса і принадність звучали в арії Віолетти з опери  «Травіата» Дж.Верді у виконанні Діани Магалевич. Вона також виконала мелодійну українську народну пісню «Зелененький барвіночок» в обробці П.Бойченка.

Андрій Гребоножко заспівав класичні оперні твори  В.А. Моцарта – арію Дон Жуана з опери «Дон Жуан» та арію Панагено з опери «Чарівна флейта».

Валентин Нєпосєдов  та Сергій Меньков виконали твори композиторів П. Чайковського та М. Лисенка. Іванка Пасічник  та Валентин Меньков заспівали твір «Time to say good bye» на музику Франческо Сарторі. Концертмейстер Юліана Литвинюк  супроводжувала виступи чудовою грою на фортепіано.

   Мелодійною колядкою «Тиха ніч» учасники  оперної студії  привітали слухачів  з новорічно-різдвяними святами.

          Директор Центру культури «Вернісаж» Л.І. Канюка

 

1