У чернівецькому музеї під відкритим небом  започаткували  театралізовані нічні екскурсії

У чернівецькому музеї під відкритим небом започаткували театралізовані нічні екскурсії

27.07.2020, 15:03

Чернівецький обласний музей архітектури та побуту відкриває свої двері для відвідувачів у вечірній час.

1 серпня, як тільки зайде сонце, у закладі оживе історія – стрілки годинників повернуться назад у минуле, а локації прокинуться від столітнього сну та заграють новими, досі невідомими барвами.

Мельник, корчмар, мольфар та інші персонажі зустрінуть відвідувачів та занурять їх в атмосферу старого села, яке приховує чимало таємниць і легенд. А екскурсовод поведе людей вечірніми стежками музею просто неба, які розкажуть про давнє життя буковинців.

Після захопливої подорожі у часі, на відвідувачів чекає музичний бум – романтична вечірка із запрошеними молодіжними гуртами.

Театралізовану нічну екскурсію в музеї архітектури та побуту вже проводили до карантину. З 1 серпня ж такі дійства відбуватимуть раз на місяць з 19:00.

Квитки можна придбати в касі музею.

Нагадаємо, у травні, за ініціативи голови Чернівецької обласної державної адміністрації Сергія Осачука, у музеї просто неба встановили сучасне нічне освітлення об’єктів.

Також нещодавно тут з’явилися нові квіткові локації та запровадили проєкт «Шлюб за добу», завдяки якому закохані пари зможуть одружитися на території скансену.

1