У Чернівецькому художньому музеї  відкрилася виставка художниці-аматорки, роботи якої знаходяться в приватних колекціях України, Молдови, Росії, Німеччини, Італії, Іспанії

У Чернівецькому художньому музеї відкрилася виставка художниці-аматорки, роботи якої знаходяться в приватних колекціях України, Молдови, Росії, Німеччини, Італії, Іспанії

24.10.2012, 15:53

Виставку живопису чернівецької художниці Наталії Барановської відкрили в одному з залів художнього музею

 Виставку живопису чернівецької художниці Наталії Барановської відкрили в одному з залів художнього музею. Чимало її творінь знаходиться в приватних колекціях України, Молдови, Німеччини, Іспанії та Японії. Яскраво підібрані фарби на полотнах, відображення природи та чаруючий політ фантазії мисткині. Вже п"ять років пані Наталя приділає живопису. Мисткиня каже, що почала малювати через те, що довго спілкувалася з художниками і коли її запропонували самій спробувати щось створити, то пензлики і полотна стали невід"ємною частиною її життя. Наталія Барановська запевняє, що спеціально ніколи не шукає натхнення, все що її оточує вважає чарівним, а задля бажаного результату треба не шукати, а працювати.

Свою персональну виставку приурочила до дня народження матері. Пані Наталя розповідає, що ще будучи студенткою переїхала до України, а батьки залишились в Молдові, за ними постійно сумує, адже це частинка її життя, і задля чергової зустрічі з мамою запросила її на свою виставку, щоб і привід був і серце помилувалося.

В художньому музеї представлено 32 роботи живописеці. Загалом її напрацювання складається більше ніж трьохсот картин. Багато робіт подаровано та продано в приватні колекції як України так і закордону.

Генрієтта Беух. Телеканал «Чернівці».

24 жовтня о 15.00 в Чернівецькому художньому музеї відбудеться відкриття виставки живопису Наталії Барановської.

         Народилася художниця в 1961році в м. Рибниця, Молдова. Навчалася в творчій майстерні художника-живописця Тітуленко Володимира Сергійовича.

         Наталя Барановська – художниця-аматор. Її творам притаманна яскрава колірна гама, спрощення і узагальнення форми.

З 2007р. Н. Барановська бере участь в міжнародних, персональних, всеукраїнських та обласних виставок.

         Роботи Наталії Барановської знаходяться в приватних колекціях України, Молдови, Росії, Німеччини, Італії, Іспанії, та інших держав.

На виставці в художньому музеї представлено 31живописне полотно.

Виставка триватиме до 12 листопада.

Чернівецький обласний художній музей запрошує відвідати постійно діючу експозицію:

  •  Орнаментальне мистецтво Буковини кін. ХІХ – ХХ ст.
  •  Образотворче мистецтво Буковини ХVІІ – І пол. ХХ ст. 

та  виставки:

  • Виставка живопису Н. Барановської.
  • Виставка живопису О. Гармидера.
  • «Квітучий сад». Персональна виставка авторських виробів з бісера О. Каменецької.
  • Виставка творчих робіт гуртка «Юний дизайнер» (керівник Руснак А. Л., «Юність Буковини»). Відкриття 1 листопада о 16.00.
1