У Чернівецькому кардіодиспансері пояснили важливість ліфту, який відкрив Фищук

У Чернівецькому кардіодиспансері пояснили важливість ліфту, який відкрив Фищук

20.07.2016, 21:16

Весь колектив кардіологічного диспансеру вважає своїм обов’язком відреагувати на підняту у деяких інтернет-виданнях та соціальних мережах відверту істерію з приводу «відкриття ліфта», що викликала почуття обурення!

Звертаючись до Вас, будучи безпосередніми учасниками події, яка знайшла таке «жваве» обговорення із сарказмами, «жабами» та іншими непристойностями, хочемо зауважити наступне.

Авторів, на жаль, не цікавить справжня суть речей. Була робоча нарада, до речі не перша. Під час наради піднімались питання кардіологічної служби області, обговорювались проблеми закладу.

І відповідно виникають питання до авторів.

Чому Ви не висвітлюєте основні проблеми та досягнення?

Чому не пишете, що створено ургентну інтервенційну кардіологічну службу в області та впродовж останнього року на справжньому ентузіазмі прооперовано 127 пацієнтів з гострим інфарктом міокарда?

Чому Ви не пишете, що летальність у групі прооперованих хворих у 4-5 разів нижча від загальної? Невже це не варто обговорення?

Чому Ви не пишете, що на нараді піднято питання ремонту реанімаційного відділення, затвердження Регіональної програми «Зупинимо інфаркт»?

Чого варта для суспільства Ваша писанина? Що вона принесла людям?

Хтось із Вас ніс на ношах пацієнта на 4 поверх у реанімаційне відділення, коли не працює ліфт, а питання життя чи смерті вирішується секундами?

Запитайте у лікарів, у пацієнтів, що для них стало би більш важливою, як Ви кажете «подією»: відкриття парку чи ще чогось.

А що би Ви писали шановні, як би хтось із Ваших рідних, близьких помер у несправному ліфті? 

Ми ніколи не приймали участі у всій цій писанині. Протягом кількох останніх днів стримували себе від будь-яких коментарів з приводу «перерізань стрічок» і т.п.

Але, мабуть, вперше вирішили не мовчати!

Ще раз кажемо всім Вам, що це для нас Подія! Ми вдячні Олександру Фищуку за безпосередню участь у вирішенні питання придбання нового сучасного ліфта.

Нам не зрозуміло, навіщо потрібно використовувати брудні політичні технології чорного піару по відношенню до аспектів функціонування лікувального закладу, що апріорі знаходиться поза політикою.

Невже, нікому з авторів не зрозуміло, що абсолютно недоречне використання такого роду технологій, політизація далеких від самої політики сфер професійної діяльності є шляхом до абсурду.

Тим більш неприємно, коли для підняття власного політичного рейтингу брудними технологіями згаданого штибу користуються політики начебто національного рівня зі столичними амбіціями. 

Колектив обласного клінічного кардіологічного диспансеру виконував та виконує свою діяльність, скеровану на порятунок та лікування пацієнтів із захворюваннями серцево-судинної системи. Будь-які прояви допомоги з боку Міністерства охорони здоров’я, обласної ради, департаменту охорони здоров’я у наданні матеріально-технічного забезпечення будемо сприймати з надзвичайною вдячністю.

Спроби втягнути нас у політичні чвари сприймаємо категорично негативно. Сподіваємось, що у шукачів дешевих сенсацій стане здорового глузду шукати їх у іншому місці.

З повагою до всіх,

колектив КМУ «Чернівецький обласний клінічний кардіологічний диспансер»

1


КОМЕНТАРІ (7)

Шановні медики, Ви цілковито праві - ми перед Вами в боргу! Це правда. Будемо якось виправлятися, бо Ви нам, журналістам, дуже потрібні. У нас робота нервова, тиск скаче, серце колотиться навіть вночі. Але коли перша особа краю урочисто, з перерізанням стрічки відкриває ліфт (!) ще й в реанімацію (!!!) - це справді смішно. Зрозумійте, це - смішно, більше того - це символічно, цього не має бути! Це абсурд - і жодної політики, повірте і не приплітайте, чого нема.

avatar

Журналіст - кардіологам

20 липня 2016 19:11

Так никто не спорил про его значение для кардиодиспансера, но для города с такими понтами уже б второй корпус строили б

avatar

Лена Сайчук

20 липня 2016 21:52

Чего вы плачетесь? Или вы все забыли,как вас нагибало начальство  голосовать за Федорука ? Как вам промывали мозги  голосовать за Навозный Фронт Яценюка ? У вас память притупилась или  стыдно за свое малодушие ?  Вот теперь и радуйтесь  что вам кинули как собаке кость ... А могли бы не только лифт,но и кондиционеры в палатах ,и холодильники не один на этаже ....и много нужного оборудования сделать. И для вас и для пациентов. А про ваши нищенские зарплаты даже говорить не стоит. Будете теперь в честность играть а получать гроши. Это цена вашего малодушия и трусости. Идите на выборы и еще голосуйте за подонков Навозного Фронта .  

avatar

21 липня 2016 00:47

У Маковійчук щось з головою. Замість того, аби коли не працював той клятий ліфт і ВОНА ОСОБИСТО на власному горбі таргала пацієнтів присмерті на 4-й поверх в порушення ВСІХ писаних та неписаних правил, звернутися з цією проблемою до ЗМІ, розказати, що зробило її любе міністерство чи ОДА, щоб цю проблему вирішити, вона мовчала, міцно затиснувши язик між сідницями. Терпіла біду чорну, наражала пацієнтів на смертельну небезпеку. А тепер от робить з журналістів дурних, мовляв, не заспівали осану губернатору, який вже скоро бички в томаті в госпіталі інвалідів буде урочисто відкривати... Якась слаба на голову.

avatar

ча-ча-ча

21 липня 2016 10:14

Ніде в усьому світі журналісти не шукають піар у лікарнях. Має бути соромно!

avatar

21 липня 2016 14:27

Шановні журналісти!

Сумно і гірко читати ці "коменти". Особливо неприємно, що Вами створюється негативний імідж лікарів. Так скоро загубиться галузь. Ніхто не захоче іти в медицину. Отож, будете лікуватися на інтернет-сайтах

avatar

21 липня 2016 14:30

Подякуйте шановні медики за ,,піар,, Кобевко і Малишевському. Ця двійка розссварить медиків області

avatar

Славко

22 липня 2016 11:06