У Чернівецькому адміністративному суді зупинили слухання у справі громадської діячки Надії Бабинської

У Чернівецькому адміністративному суді зупинили слухання у справі громадської діячки Надії Бабинської

03.04.2019, 09:25

Співініціаторка спільноти «Закупівлі Чернівці» оскаржує рішення Чернівецької міської ради про скасування допорогових закупівель для департаменту ЖКГ за програмою "Комфортне місто".

За словами Надії Бабинської, 21 вересня 2018 року вона подала заяву до адміністративного суду Чернівців, однак їй відмовили у відкритті судового провадження. Тоді це рішення вона оскаржила в апеляційному суді. Слухання справи відновили. Сьогодні Надія Бабинська під час судового засідання оголосила про відвід судді Віталія Григоришина. За її словами, суддя веде справу упереджено, бо саме він відмовив їй у відкритті провадження. Наразі суд закрив справу та приймає рішення щодо відзиву судді. 

Нагадаємо, 8 серпня 2018 року Чернівецька міська рада з голосу депутата Юрія Буреги прийняла рішення про те, щоб дозволити департаменту ЖКГ укладати угоди вартістю до 1, 5 мільйона на прямих договорах без оголошення тендеру. Рішення стосувалося реалізації програми «Комфортне місто» та було чинним до 31 грудня 2018 року. Пізніше, 5 березня 2019 року, на сесії міської ради депутати проголосували за продовження дії цього рішення до 2021 року.

Джерело: https://cv.suspilne.media/news/16613

1


КОМЕНТАРІ (1)

Надю, яка ж ти громадська діячка, якщо ти працюєш на Кобєвка. Де правда? Чи може не так, Надю?

avatar

Дьордій

03 квітня 2019 13:40