У Чернівецькій області відновив роботу осередок Асоціації платників податків

У Чернівецькій області відновив роботу осередок Асоціації платників податків

31.01.2015, 18:41

У Чернівецькій області відновлює свою роботу обласний осередок асоціації платників податків  до якого приєднались близько півсотні підприємців краю. Всеукраїнська асоціація платників податків була створена у листопаді 1998 року з метою сприяти порозумінню платників податків, фіскальних служб та оптимізації законодавчої бази. У Чернівцях вона не була дуже активною, та на установчих зборах їй надали "друге дихання".

Ігор Міхевич, голова територіального відділення обласного АПП зазначає: "Якщо ми йдемо в Європу, у нас повинно бути верховенство закону, їх виконання як платниками так і фіскальними органами".

На установчі збори запросили директорів середнього та великого бізнесу, економістів та співробітників фіскальної служби України. Вони зауважили, що з радістю будуть співпрацювати, оскільки завдання сумлінно сплачувати податки перш за все лежить на плечах бізнесменів.

Михайло Сеничак, начальника Головного управління ДФС у Чернівецькій області: "Ми є відкритим органом державної влади та готові до співпраці, оскільки поважаємо ініціативу громадськості".

Бізнесмени сподіваються, що обласний осередок асоціації буде містком для діалогу влати та виробників, адже ніхто краще підприємців не сформулює проблемні питання сплати податків і, водночас, шляхи їхнього подолання.

На установчих зборах був також підписаний Меморандум про співпрацю обласних відділень Асоціації платників податків та Державної фіскальної служби. За цими перемовинами пильно стежать і громадські організації, які на цих самих зборах вже виступили із зверненням до депутатів ВРУ зробити усі податкові надходження та розподілення податкових коштів прозорими для суспільства підтримавши законопроект №0949 «Про відкритість використання публічних коштів».

 "Сьогодні ми всі зацікавлені в тому, щоб знати, на що йдуть кошти громади. Нам важливо раціонально використовувати усі ресурси в державі " – пояснює активістка Ольга Гришин-Грищук.

1


КОМЕНТАРІ (1)

"активістка" лізе там де її дупа буде при баблі ))))

позорники!

а ця "активістка" хоч одне робоче місце створила? НІ!

ГАНЬБА ЦИНІКАМ!

avatar

платники податків

01 лютого 2015 00:54