У Чернівецькій області буде чемпіонат України з ловлі хижої риби

У Чернівецькій області буде чемпіонат України з ловлі хижої риби

16.08.2023, 09:10

На Дністровському водосховищі відбудеться Чемпіонат України з ловлі хижої риби спінінгом з човна. Одна з цілей - розвиток спортивної риболовлі

Про це повідомив Чернівецький рибоохоронний патруль. 

Від 13 по 16 вересня на Дністровському водосховищі в адміністративних межах сіл Грушівці Кельменецької територіальної громади та Кормань Сокирянської територіальної громади Дністровського району Чернівецької області відбудеться Чемпіонат України з ловлі хижої риби спінінгом з човна.

Як повідомили у Чернівецькому рибоохоронному патрулі, який контролюватиме дотримання спортсменами правил рибальства, основною метою та цілями чемпіонату є підвищення спортивної майстерності, вдосконалення техніки володіння сучасними снастями, поширення та розвиток спортивної риболовлі, пропаганда здорового способу життя та популяризації риболовного спорту.

Змагання відбуватимуться відповідно до вимог Правил любительського і спортивного рибальства та Положення про проведення Чемпіонату України з ловлі хижої риби спінінгом з човна 2023р., затвердженого і погодженого в установленому порядку.

Усіх учасників закликають бути відповідальними та дотримуватися природоохоронного законодавства України.

Фото: фб-сторінка "Рибалка, ловля на спінінг"

1