У Чернівецькій міськраді відповіли на е-петицію про «захоплення депутатом Петришиним парку Шевченка»

У Чернівецькій міськраді відповіли на е-петицію про «захоплення депутатом Петришиним парку Шевченка»

30.09.2018, 19:10

У Чернівецькій міськраді створили робочу групу для розробки умов інвестиційного курсу на розміщення об’єкта соціально-культурного призначення для обслуговування відвідувачів Центрального парку культури та відпочинку імені Т. Г. Шевченка.

Про це йдеться у відповіді Чернівецької міськради на електронну петицію щодо захоплення депутатом Ярославом Петришиним парку.

Так, у документі за підписом заступника міського голови Олександра Паскаря йдеться, що міськрада "зацікавлена та підтримує створення в парку нових зон відпочинку, які несуть за собою соціальний, спортивний та культурний розвиток відвідувачів".

"Погоджуємося з тим, що будь-які зміни в інфраструктурі парку, літнього майданчику, в тому числі, повинні виноситись на громадські слухання", - йдеться у відповіді на е-петицію.

Раніше електронна петиція про "захоплення депутатом міськради Ярославом Петришиним парку імені Шевченка" набрала необхідну кількість голосів.

Джерело:  molbuk.ua

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Василю, парк Шевченка має залишатися загальним місцем для усіх чернівчан, а не Петришин має збирати тут гроші з дітей", - позиція

Зупинити захоплення території Центрального парку ім. Т.Шевченка депутатом Петришиним під генделики, - петиція

1