У Чернівецькій міськраді п’ятеро депутатів - потенційні кандидати на виліт (ВІДЕО)

У Чернівецькій міськраді п’ятеро депутатів - потенційні кандидати на виліт (ВІДЕО)

31.12.2017, 14:05

У Чернівцях журналісти визначили найбільш відповідальних і найменш відповідальних депутатів міської ради.

Про це йдеться у підсумковому випуску передачі "Служба розшуку депутатів", яка вийшла в ефір на телеканалі ТВА.

У передачі зазначається, що у 2017 році найбільше сесій міськради пропустила вже екс-депутат Наталія Якимчук, в якої 72,5% прогулів.

Друге місце в рейтингу депутатів-прогульників розділили між собою аж два обранці: Андрій Кавуля з фракції БПП Солідарність та свободівець Назар Моклович. В обох - по 37,5% прогулів сесій.

Водночас "бронзу" в рейтингу здобув депутат фракції "Рідне місто" Валерій Найдиш, який пропустив 14 із 40 засідань міськради.



Разом з тим, журналісти з’ясували, що за підсумком депутатської роботи у профільних комісіях, аж п’ятеро депутатів можуть втратити свої значки та посвідчення.

Так, депутат фракції "Народний контроль" Іван Гончарюк пропустив 58% засідань постійної комісії з питань земельних відносин, архітектури та будівництва. Обранець здобуває 5 місце у рейтингу прогульників-кандидатів на виліт.

Четверту сходинку рейтингу із показників 62% пропущених засідань земельної комісії посідає представник фракції "Рідне місто" Валерій Найдиш.

Його однопартієць Анатолій Чесанов цього року також вразив своєю безвідповідальністю. Депутат прогуляв 76% засідань комісії з питань житлово-комунального господарства і потрапив на третє місце рейтингу кандидатів на виліт.

"Срібло" серед найбезвідповідальніших обранців здобуває Артур Мунтян із фракції "Батьківщина", в якого зафіксовано аж 85% прогулів засідань комісії з питань бюджету та фінансів.

А абсолютним переможцем рейтингу депутатів-кандидатів на виліт став Валерій Чинуш з фракції "Рідне місто", який упродовж року пропустив усі 100% засідань комісії з питань гуманітарної політики.
У Чернівецькій міськраді п’ятеро депутатів - потенційні кандидати на виліт (ВІДЕО)

Натомість найвідповідальнішим обранцем року за версією "Служби розшуку депутатів" став представник "Батьківщини" Юрій Бурега, який цього року відвідав усі 100% сесій міськради та пропустив тільки одне засідання профільної комісії.

1


КОМЕНТАРІ (1)

Зробіть аналіз по обласній раді, буде цікаво.

avatar

виборецб

31 грудня 2017 19:04