У Чернівецькій міській раді почали полювання на відьом: першим вполювали Ніконова

У Чернівецькій міській раді почали полювання на відьом: першим вполювали Ніконова

08.10.2013, 00:32

Директора департаменту містобудівного комплексу та земельних відносин, депутата міської ради від Партії регіонів Володимира Ніконова звільнено з його посади. На його місце призначений тимчасово виконуючим обов’язки - Шиляєв Сергій (заступник директора департаменту). Про це без почилання на будь-які джерела повідомив  сайт The Chernivtsi times. 

Спочатку на цьому сайті з'явилася  інформація про контакти Володимира Ніконова з братами Бурбаками. Згодом директора департаменту містобудівного комплексу та земельних відносин, депутата-регіонала Ніконова відкрито звинуватили у змові із зацікавленими у бізнесі “Добробута” особами. 

Пошук ворогів у власному середовищі й оточенні зазвичай характерне явище для закритих владних команд, об'єднаних круговою порукою, а не побудованих на загальнодемократичних принципах функціонування.

Володимир Ніконов очолив департамент містобудівного комплексу та земельних відносин міської ради у червні 2011 року, коли з посади його директора звільнився  Анатолій Юрчак. На посаду директора цього департаменту тоді було оголошено конкурс. Тим часом призначено виконуючого обов’язки директора – ним став депутат міської ради від Партії регіонів Володимир Ніконов. Ніконов раніше працював у цьому департаменті – він був заступником директора і начальником управління земельних відносин.

Про прихований конфлікт у середовищі регіонально-тушкованої більшості міської ради свідчать заяви самих депутатів. Спочатку про те, що «нашим містом керує поверхнева маленька структура "Рідне місто", заявив регіонал Ігор Урсулян. Згодом, не пояснюючи причин свого незадоволення, вийти з фракції Партії регіонів погрожував інший регіонал Василь Ткач. До слова, той самий депутат, від імені якого, в тому числі, на останній сесії виступав Володимир Ніконов. Відповіддю на ці гучні заяви стала поява інформації про зустріч братів Бурбаків з депутатом міськради Ніконовим. Її зміст свідчив, що спрямована вона не так проти відомих опозиціонерів, як власне самого директора Департаменту містобудівного комплексу та земельних відносин і депутата міської ради від Партії регіонів. 

Хтось же постарався, щоб кинути тінь на впливового депутата? Нарешті на останній сесії відбувся черговий публічний конфлікт.

Схоже, у стінах міської ради все чіткіше вимальовується політичний розклад, згідно з яким дехто спробує вирушити в черговий похід за мандатами у 2015 році.

Неофіційне повідомлення про звільнення Директора департаменту містобудівного комплексу та земельних відносин, депутата міської ради від Партії регіонів Володимира Ніконова на своїй сторінці у ФБ прокоментував керівник опозиційної фракції "Фронт Змін" у Чернівецькій міській раді Олексій Каспрук:

"На начальнка кто? Кто-кто... Бешлей..."

 Регіонал Михайлішин звільнив регіонала Ніконова. Ха! Банка з павуками, під назвою провладна більшість в міській раді, тріщить. Напевно багатьом здається, що мені, опозиціонеру, треба тішитись. Та тішився би, якби не одне але….

Спочатку вигнали з роботи одного регіонала Кушнірика, потім Тімофеева, потім регіонала Ніконова. При моєму дуже «специфічному» ставленні до вказаних осіб, вони хоч щось тямили в тому, чим займались.

Дива творяться в господарці міста. Начальником ЖРЕПа Михайлішин призначає соцпрацівника. В культуру, директором кінотеатру – інспектора податкової. Замість професійного директора ринку Максимюка - свого однокласника. Замість комунальника Тімофеєва - піонер-бухгалтера Бешлея. Замість земельника Ніконова напевно призначить лікаря-венеролога Гаєвську. Вона ж досвідчений знавець в справах землевпорядкування та будівництва.

Чернівці перетворюються на «Країну брехунів», де все з ніг на голову.

P.S. Складається враження, що Михайлішину Продан наказав починати війну на два фронти. Напевно їм з регіоналами не по дорозі. Союзники – тушки, яким пообіцяли Рідне місто. «Успіхів»)))

Раніше ми повідомляли: Депутатська більшість Чернівецької міської ради розвалюється?

1


КОМЕНТАРІ (2)

В ПР на очереди еще две тушки - после Урсуляна это Никонов и возможно Кушнирык

avatar

vvv

07 жовтня 2013 18:50

Знаю Ніконова як дуже культурну і порядну людину, шкода, що таких з"їдають. таких лишилось мало.

avatar

Тетяна

14 жовтня 2013 08:01