У чернівчанина тричі вистрілили з пневматичного пістолета на одній із вулиць Чернівців

У чернівчанина тричі вистрілили з пневматичного пістолета на одній із вулиць Чернівців

07.08.2021, 12:06
Постраждалий отримав рану гомілки та поранення печінки

Поліцейські вже повідомили зловмиснику про підозру в умисному нанесенні тяжкого тілесного ушкодження. За клопотанням органів досудового розслідування суд заарештував підозрюваного. За скоєння кримінального правопорушення йому загрожує від 5 до 8 років позбавлення волі.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції у Чернівецькій області.

Інцидент стався в ніч на 4 серпня на одній із вулиць Чернівців. Співробітники Чернівецького районного управління поліції з’ясували, що між двома чоловіками віком 35 і 36 років раптово виникла суперечка. Під час конфлікту старший з чоловіків тричі вистрілив у молодшого з пневматичного пістолета.

Своїми діями правопорушник спричинив потерпілому рану гомілки та поранення печінки. Зазначені тілесні ушкодження є небезпечними для життя і без вчасного надання медичної допомоги можуть мати летальні наслідки. Наразі потерпілий перебуває в реанімаційному відділенні лікарні.

Слідчі поліції повідомили зловмиснику про підозру у скоєнні злочину, передбаченого частиною 1 статті 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України та проводять досудове розслідування.

1