У Буковинському «УКРОПі» стривожені тим, що місцеві тервиборчкоми переповнені представниками провладних партій

У Буковинському «УКРОПі» стривожені тим, що місцеві тервиборчкоми переповнені представниками провладних партій

08.09.2015, 22:29

В Чернівецькій області 16 політичних партій розподілили між собою 224 місця у виборчих комісіях. Серед 42 осіб керівного складу виборчих комісій пропрезидентська партія отримала більше чверті. А партії, що входять до парламентської коаліції закрили 62% керівних посад. За даними Комітету виборців України, 26% у керівному складі комісій отримала партія «Блок Петра Порошенко «Солідарність». Ще 21% керівних посад дістався “Народному фронту”. Голова обласної організації політичної партії «Українське об’єднання патріотів – УКРОП» Віталій Ткачук стверджує, що це сигнал бути насторожі. Така тенденція є загрозою повернення до того ж возу – застосування владою адмінресурсу та інших маніпуляцій виборчим процесом. Про це повідомля прес-служба ЧОО ПП «Українське об’єднання патріотів – УКРОП».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “Батьківщина”, БПП “Солідарність” і "ОпоБлок" разом контролюють 50 % місць у виборчих комісіях Чернівецької області

1


КОМЕНТАРІ (2)

Укроп в обласній виборчій комісії представляє Аносов, на одних з попередніх виборах був від комуністів.

Гарненько, чине так ?

avatar

А у вас?

09 вересня 2015 06:50

Геть комуняк.Ткачук ти що здурів на лису голову!Сам рига і ще комуняк тягнеш з собою.Я не здивуюсь,якщо і риги серед твоєї команди з'являться!Ганьба ,,укропам жидоригам"!

avatar

Саша

09 вересня 2015 07:38