У БДФЕУ ігнорують наказ про приєднання до ЧНУ

У БДФЕУ ігнорують наказ про приєднання до ЧНУ

24.02.2016, 20:35

У наказі міносвіти про приєднання Буковинського державного фінансово-економічного університету до Чернівецького національного університету ім. Ю. Федьковича йдеться про створення комісії з реорганізації БДФЕУ. До цієї комісії переходять повноваження щодо управління справами БДФЕУ.

 Перше засідання комісії відбулося сьогодні, 24 лютого. Загалом до неї увійшли 14 фахівців – 12 із Чернівецького національного університету і двоє з БДФЕУ. Але представники БДФЕУ його проігнорували.

 - Ми зібрали комісію, щоб обговорити перші кроки, які можна робити, - розповів проректор ЧНУ ім. Ю. Федьковича Роман Петришин. - Двоє людей у складі комісії мали би бути від БДФЕУ, але вони не прийшли. Тому спробуємо робити ще якесь спільне засідання і якісь кроки.

 Викладачі Буковинського державного фінансово-економічного університету кажуть, що навіть наявність наказу про реорганізацію не зупинить ні їх, ані студентів від спроби відстояти свій навчальний заклад. Наразі керівництво реорганізованого вишу готує документи, аби подати їх до суду.

 Поспілкуватися з ректором БДФЕУ Володимиром Прядком журналісту molbuk.ua не вдалося через те, що зараз він перебуває на лікарняному.

Джерело: molbuk.ua

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: БДФЕУ офіційно приєднано до ЧНУ: Прядка зобов’язали забезпечити безперешкодний доступ комісії з реорганізації

1


КОМЕНТАРІ (8)

Молодці викладачі та студенти! Ця злочинна влада мусить піти геть! Дуже дивують Чернівчан хабарники з ЧНУ, мало їм своїх "дойних" "студентів", так вони хочуть знівілювати освіту і студентам-фінансиста. Ганьба!!! "Борітеся і поборете"- так казав наш великий класик!!! Слава Українським студентам БДФЕУ!!! Викладачам БДФЕУ слава!!!

avatar

Чернівчани

24 лютого 2016 18:48

До "Чернівчани" - Що це за манія величі - говорити від імені всіх чернівчан? Можна подумати, що в Чернівцях не знають, який хабарник Прядко. Зробив з приватного вузу кормушку, боїться її втратити. І студентами колотить.

avatar

Чернівчанка

24 лютого 2016 20:12

Прядко заховався у військовому госпіталі. Здоровий як бик. Здав студентів.

avatar

Володя Шлейбе

24 лютого 2016 21:01

Дійсно в Чернівцях добре знають які хабарі беруть в ЧНУ! Студенти так і називають сесії "жнивами". Треба вірити фактам, а не просто балачкам. За хабарі піймані викладачі ЧНУ, чи мамять коротка?

avatar

Чернівчани до Чернівчанки

24 лютого 2016 21:16

Напевне Володя ви слабі в трудовому законодавстві. Все Прядко робить правильно. Йде боротьба за ВУЗ, причому боротьба з нечистими на руку чиновниками вищого ешелону. Людину яка знаходиться на лікарняному,по законодавству не можна звільняти з роботи. Більш того, Прядко дійсно хворий. Дай боже Вам здоровля Володя. А ще Володю, вивчай українську мудрість :-"не радій чужій біді, бо своя впереді."

avatar

Чернівчани до Володі Шлейбе

24 лютого 2016 21:24

Руки геть від БДФЕУ!!! 

avatar

БУКОВИНЦІ

24 лютого 2016 21:36

avatar

Panas Roik

24 лютого 2016 21:59

О це точнісінько сказав, диплом ЧНУ тільки в Африці і диплом. ЧНУ з навчального закладу перетворився в машину вибивання бабла. Соромно, що знання студентів вже нікого не цікавлять. Шановний Панас, невже Ви не розумієте, що в Чернівцях "всім все відомо". А ця афера з так званою реорганізацією вся шита "білими нитками".

avatar

Чернівчанин до Panasa Roik

24 лютого 2016 22:58