У 'Батьківщині' кажуть, що Каспрука їм нав'язали, але загалом він був правильним кандидатом

У "Батьківщині" кажуть, що Каспрука їм нав'язали, але загалом він був правильним кандидатом

26.09.2015, 18:33

Команда ВО "Батьківщина" на Буковині представила журналістам своїх кандидатів на місцевих виборах до Чернівецьких обласної та міської рад. 

- "Батьківщина" вперше висунула кандидатом на посаду Чернівецього міського голови свого однопартійця і діючого голову міської організації партії, - відповів голова  ЧОО ВО "Батьківщина" на питання BukNews про те, що на минулі вибори партія йшла на мерські  з іншим кандидатом. - Це означає, що вся команда разом з ним готова працювати і взяти на себе відповідальність за ситуацію в місті Чернівці. І працювати в майбутньому значно краще, ніж діючий міський голова. У нас є бачення, можливості і ми знаємо, що потрібно робити. Особисто я вважаю, що ті можливості, які мав Каспрук, він їх не використав. І можна було почати реальі реформи у господарстві міста. 

Водночас керівники "Батьківщини" вважають, що не помилися в той час зі своїм кандидатом на мера. 

- Ви знаєте, що на той час ми були разом з іншою політичною силою, - продовжив відповідати Іван Мунтян. - На превеликий жаль, на відповідних бюро, де висувалася відповідна кандидатура, у них була більшість і це була їхня пропозиція. 

- Ми не помилися у своєму виборі, - доповнив відповідь однопартійця Юрій Бурега, - Ми вирішили з кожними наступними виборами маємо кращого кандидата. І ми будемо підтримувати тих кандидатів. яких десятьркоів вирощували у своєму середовищі, а не тих, яким нам нав'язували збоку. 

1


КОМЕНТАРІ (2)

avatar

Іван Ович

26 вересня 2015 17:47

Ну то злили Мунтянці Юрія бурегу як кращог з них. Ганьба!!! Юля, кого ти тут тримаєш? Мунтян - зрадник!!! Найавторітетніший "Батьківщинець" - це Бурега. А вони його зрадили!

avatar

Овод

26 вересня 2015 23:05