У аварії, в якій загинули четверо осіб, підозрюють зятя начальника буковинського ДАІ

У аварії, в якій загинули четверо осіб, підозрюють зятя начальника буковинського ДАІ

17.06.2014, 19:58

 За кермом позашляховика, який минулого тижня спричинив страшну аварію у с. Валя Кузьмін, внаслідок  якої загинули четверо людей, був Андрій Доголіч - зять начальника обласної ДАІ.

 Наразі його затримали, повідомляє кореспондент vidido.ua. Апеляційний суд скасував можливість випустити його під заставу у 30 тисяч. Також в авто перебував Дмитро Добрянський - екс-заступник начальника УДСНС області.

  Начальник УМВС Чернівецької області Валерій Зінченко повідомив, що пасажири джипа давали різні свідчення, звинувачували один одного або ж відмовлялися говорити взагалі.

  Коли правоохоронці прибули на місце ДТП, пасажири та водій втекли. Встановлено, що джип перевищив швидкість руху та виїхав на зустрічну смугу, - розповідає головний міліціонер області. Хочу підкреслити, що це попередні висновки слічої комісії.

  Як повідомив начальник УМВС України у Чернівецькій області Валерій Зінченко, відбитки пальців та інші докази, знайдені на місці трагедії, свідчать про те, що водієм авто, яке стало причиною ДТП, був Віктор Доголіч 1986 року народження. Чи був він напідпитку, протягом 10 днів з'ясує експертиза. Проте за попередніми висновками саме його слідство вважає винуватцем аварії, у якій загинули четверо учасників дорожнього руху.

 Наразі він перебуває у СІЗО, де очікує на власний вирок. Наразі йому інкримінують частину третю статті 286 Кримінального кодексу України. Аби слідство було вікритим та справедливим, начальник управління МВС у Чернівецькій області Валерій Зінченко тимчасово відсторонив від обов'язків начальника обласного ДАІ Ігора Доголіча.

 Проте, за словами В. Зінченка, жодного тиску та спроб вплинути на слідство зі сторони начальника державтоінспекції не було. Якщо з його боку не буде зловживань своєю посадою, він повернеться до виконання своїх обов'язків.

 Джерело: promin.cv.ua та vidido.ua

 Фото УМВС України у Чернівецькій області

1


КОМЕНТАРІ (2)

ЯК це зять може бути на прізвище Доголіч? Він що фамілію жінки взяв?

avatar

Холмс

18 червня 2014 00:02

То як звати зятя - Андрій чи Віктор? І шо ж за сучасна експертиза,що аж 10 днів з"ясовує ступінь зп"яніння?

avatar

М.Марпл

18 червня 2014 21:35