Перевірку на детекторі брехні провалили  40% керівного складу Міноборони

Перевірку на детекторі брехні провалили 40% керівного складу Міноборони

25.04.2016, 13:33

У Міноборони заявили, що заміна особового складу у відомстві займе 4 місяці

У Міністерстві оборони кожен другий працівник апарату не пройшов перевірку на поліграфі. Про це повідомив глава відомства Степан Полторак, пише "Уніан" з посиланням на "5 канал".

Полторак заявив, що перевірку проходили 35 керівників Міноборони, з яких 40% перевірку "провалили".

"У мене другого виходу немає. Бо люди, які не приймають вчасно рішення, люди, які працювали уже 30-40 років і нічого не міняють у своїй роботі  -  у  них, до речі, перспектива невелика. У них взагалі великі проблеми щодо пошуку роботи. Так, як була побудована робота в міністерстві - то так система не працює", - сказав Міністр.

При цьому, він заявив, що протягом 3-4 місяців у відомстві буде проведена заміна особового складу. Окрім того, скорочення чекає штаб Військово-морських сил.

За словами Міністра, із ВМС планується звільнити 200 осіб. "На флоті має бути штаб не більше 300 осіб", - заявив Полторак, додавши, що наразі чисельність штату штабу ВМС – 500 осіб, а флоту 11 тисяч осіб.

Нагадаємо, у центральному апараті міністерства оборони атестацію не пройшли більшість начальників. Заначається, що атестацію провалили 15 із 25 осіб. При цьому, у міністерстві будуть скорочені 200 посадовців.

Раніше, уряд передав Міністерству оборони дві будівлі в Одесі для будівництва військово-морської бази та розміщення штабу Військово-морських сил. Рішення було ухвалено, 6 квітня, на засіданні уряду.

Більше читайте тут: http://tsn.ua/politika/u-aparati-minoboroni-mayzhe-polovina-pracivnikiv-provalili-perevirku-na-detektori-brehni-637217.html

1