Тимошенко: Бюджет-2017 – це стратегія посилення бідності

Тимошенко: Бюджет-2017 – це стратегія посилення бідності

19.10.2016, 01:10

?Фракція «Батьківщина» не буде голосувати за мафіозний проект державного бюджету на 2017 рік.

Лідер партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко на брифінгу в парламенті наголосила на тому, що проект державного бюджету на наступний рік відстоює інтереси кланів, а не простих людей. На її переконання, ухвалювати цей закон можуть тільки ті люди, які є спільниками мафії і які кожну бюджетну копійку віддають кланам, а не народу України.

Юлія Тимошенко підкреслила, що розгляд бюджету неможливий без оцінки діяльності Національного банку України (НБУ). Лідер «Батьківщини» звернула увагу, що саме робота Голови НБУ призвела до того, що курс гривні коливається з амплітудами від 40 до 25 гривень до долар, а кредитна ставка для підприємців зросла до 30%.

Юлія Тимошенко зазначила, що Верховна Рада повинна створити тимчасову слідчу комісію (ТСК) щодо розслідування діяльності Валерії Гонтаревої на посаді голови НБУ. На період розслідування Гонтарева має бути відсторонена від посади, щоб не заважати слідству. Парламент повинен звернутися до Президента з вимогою внести до ВР подання на звільнення Гонтаревої з посади Голови НБУ.

Виступаючи з трибуни парламенту, перший заступник Голови фракції «Батьківщина» Сергій Соболєв наголосив, що «Батьківщина» наполягає на затвердженні порядку денного на всю сесію та просить припинити маніпуляції навколо цього питання.

Сергій Соболєв звернув увагу, що лише затвердження порядку денного на всю сесію дозволить парламентським комітетам розпочати розгляд питань, необхідних для життєдіяльності країни.

Позиція «Батьківщина» однозначна: потрібно негайно припинити ганебну практику  затвердження окремих другорядних питань на тиждень, відкидаючи при цьому розгляд ключових питань – соціального захисту, зниження тарифів, зменшення оподаткування сільгоспвиробників.

1


КОМЕНТАРІ (1)

Ага, Тимошенко уже тарифы "понизила" и не вспоминает. Ещё так же и Гонтареву "снимет". 

avatar

Мария

18 жовтня 2016 22:21