Туристичним автобусам ніде паркуватися у Чернівцях, або дещо про місцеву гостинність

Туристичним автобусам ніде паркуватися у Чернівцях, або дещо про місцеву гостинність

06.06.2016, 02:24

Прикрий інцидент, який точно не додав туристчної привабливості стоилці Буковини трапився сьогодні поблизу готелю "Київ". Свідком інциденту став Павло Колядинський, який розповів подробиці справи. 

"Неділя, 5 травня, 8 ранку. Великий туристичний автобус намагається припаркуватись біля готелю "Київ", щоб везти туристів на екскурсію в Коломию, Яремче.

Навпроти готелю все запарковано. Автобус пробує стати нижче провулку Готельного під знак, який забороняє стоянку.

З під'їзду висовується місцевий житель: "Заглуши мотор, сейчас визову полицию". Автобус переїжджає на 150 м вгору. З готелю виходить група туристів з валізами. Автобус вертається знову на місце, з якого його зігнав місцевий житель. Йде посадка в автобус.

З того самого під'їзду вибігає інший місцевий житель (вже трохи напідпитку) і з криком "заглуши мотор" б'є водія автобуса в голову. Водій втрачає рівновагу і падає просто під автобус.

На це все дивляться ошелешені туристи. Починають заступатись за водія. Викликається поліція.

По приїзду поліції всі миром розходяться і автобус відправляється на екскурсію згідно програми.

Можливо цієї ситуації можна було б уникнути, якби в центрі були передбачені парковки для туристичних автобусів, а може просто той час, коли в Чернівцях тротуари підмітали букетами з троянд давно минув (якщо колись був)".

1


КОМЕНТАРІ (3)

Быдломасса постепенно заселяет весь город. Уровень культуры нулевой!((( О каких "трояндах" можно разговаривать с этими маргиналами?!((( Этих рагулей в своё время не пускали на Панскую, а их потомков нельзя дальше Калинки вообще пускать в город! Превращают прекрасный город в клоаку...

avatar

Местный

06 червня 2016 00:55

Все вірно написано, але де на вашу думку могла би бути передбачена така парковка ?

avatar

!!!

06 червня 2016 08:47

avatar

Marek Kosowskij

06 червня 2016 10:24