Турчинов до Симоненка: Сідайте на своє місце, брехун! (відео)

Турчинов до Симоненка: Сідайте на своє місце, брехун! (відео)

13.05.2014, 17:21

Сьогоднішнє засідання Верховної Ради пройшло не без скандалів.

Комуністи у стінах парламенту почали «співати своїх старих пісень». Спікер ВР Олександр Турчинов попередив депутатів, що через антидержавні висловлювання Компартію України можна заборонити. У відповідь, головний комуніст України Петро Симоненко з трибуни заявив, що «в Україні зондер-команди встановлюють націонал-фашизм».

- Ви брехун! Сядьте на місце! Я позбавляю вас слова. Брехати будете в іншому місці. Шокує цинізм комуністичної фракції, - обурився Турчинов.

"В Маріуполі злочинці-терористи напали на управління внутрішніх справ, вбивали міліціонерів і саме їх захистила рота десантників!" - пояснив Турчинов, назвавши Симоненка брехуном.

"Брехунам не місце в парламенті!.. Ідіть брехати в інше місце!" – вигукнув він у відповідь на зауваження невдоволених комуністів.

Спікер українського парламенту заявив, що подасть до Міністерства юстиції України прохання провести розслідування щодо діяльності Комуністичної партії України і розглянути її причетність до сепаратизму та тероризму. 

За словами в.о президента, його вразив цинізм КПУ.

"Симоненко повторює брехню і пропаганду, які поширюють російські засоби масової інформації, в тому числі й на Захід. Це цинічна брехня!" - обурився Турчинов.

"Я буду звертатися до Міністерства юстиції, є дуже багато матеріалів щодо співучасті Комуністичної партії в організації терористичної і сепаратистської діяльності", - заявив він.

"Я би просив Міністерство юстиції розглянути це питання й за наявності доказів подати до суду матеріали щодо заборони Компартії України", - сказав в.о. президента.

Матеріл з сайту chv.tv

1


КОМЕНТАРІ (1)

Вся справа в тому, що пан Симоненко, як би ми до нього не ставились, казав з трибуни правду. І повірте за події в Одесі, Маріуполі, за здачу Крима,  пан Турчинов і компанія сядуть на лаву підсудних. Но самий страшний суд це суд божий. Партія "батьківщина" практично розвалює нашу рідну Україну. За це треба відповідати.

avatar

Революціонер

14 травня 2014 12:20