Туалети і ліхтарі: державні справи народного депутата Івана Рибака

Туалети і ліхтарі: державні справи народного депутата Івана Рибака

04.08.2017, 13:58

31 липня розпочав особисті прийоми громадян на своєму окрузі народний депутат Іван Рибак зі спілкування з жителями Кіцманщини.

 Звернулися представники батьківського комітету Мамаївського НВК (на знімку) з проханням посприяти у виділенні грошей на покращення умов перебування дітей старшої групи, а саме — створення харчоблоку, туалетів, спальної кімнати відповідно до санітарно-технічних вимог дошкільних закладів. Адже на це потрібні значні кошти. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Докерувалися: у Заставні без Онуфрика і Куліша не можуть облаштувати туалет

Під час зустрічі з брусницьким  сільським головою обговорено нагальні проблеми громади. Зокрема, капітальний ремонт вуличного освітлення з встановленням енергоефективних ліхтарів, адже за подання Івана Рибака частина коштів з державного бюджету вже виділена на вирішення цього питання, тому заплановано покращити освітлення на інших вулицях. 

За матеріалами http://freelife.cv.ua/

Нагадаємо, нещодавно керівник однієї з парламентських фракції правлячої коаліції, народний депутат України Максим Бурбак відповів на питання журналістки, яка, зокрема, поцікавилася про таке: Максиме Юрійовичу, закінчився останній  пленарний тиждень. Багато було зроблено, але й чимало вкрай необхідних законопроектів ще потрібно прийняти. Громадяни обурюються у соцмережах: мовляв, яка відпустка.

- Одразу наголошу, що фракція «Народного фронту» виступила з ініціативою не закривати сесію, не йти на канікули. Коли голова Верховної Ради України  Андрій Парубій поставив на розгляд питання про продовження роботи шостої сесії парламенту восьмого скликання то і я, і мій колега Микола Федорук, і переважна більшість депутатів нашої фракції голосували за те, щоб продовжити роботу сесії. Загалом, фракція «Народного фронту» дала максимум голосів за продовження роботи парламенту. Адже ми розуміємо, що роботи справді надзвичайно багато.  Проте не всі колеги з інших фракцій підтримали пропозицію спікера не закривати сесію, зокрема і два інших депутати-мажоритарники від Буковини. Керівник міжфракційного об’єднання «Буковина» Оксана Продан, на жаль, теж не виявила бажання попрацювати, - відповів Максим Бурбак. 

1


КОМЕНТАРІ (2)

А не можна більш привабливо робити заголовки до інформацій?  Рибак , на відміну від попєрєдніка, дуже багато робить на своєму окрузі для людей. А нафіг тут про бурбака півінформації.

avatar

Автору заголовка

04 серпня 2017 18:22

А це хіба журналісти? Це дишеві писаки, видно Рибак відмовився їм платити от вони і паплюжать його такими заголовками

avatar

Дмитро

04 серпня 2017 19:26